Prăjitura aceasta nu este una obișnuită, ci una menită să stârnească valuri de uimire. Prezentarea și culorile ei îți vor înmărmuri invitații
Dacă mai spunem că nu necesită coacere, sigur veți dori să o încercați chiar azi. I se mai spune lasagna de fructe de pădure și este un deliciu absolut.
Aveți nevoie de biscuiți populari sfărâmați (200 g), pe care îi amestecați cu unt topit (80g), peste care puneți gem de căpșuni, colorant alimentar roșu și amestecați cu mixerul până când devine o compoziție densă, păstoasă.
Apoi întindeți această compoziție ca și cum ar fi o foaie de plăcintă. După care o introduceți la congelator.
Pregătiți: unt topit(40g), cremă de brânză(200g), zahăr pudră(150g) și vanilie. Amestecați bine cu mixerul aceste ingrediente până vă iese o cremă. Adăugați, după gust, ce alte arome/esențe vă mai plac, atenție să îi rămână culoarea albă.
Adăugați frișcă și încorporați-o în cremă. Adăugați 150 g căpșuni tăiate și nivelați această compoziție peste blatul făcut anterior, înghețat, de culoare roșie.
În alt recipient adăugați gelatină albastră, dacă nu aveți, gelatină normală și colorant alimentar albastru. Apă fiartă, pentru a prepara gelatina, adăugați apoi bucăți de ananas și gem de afine, cu fructe inclusiv. Amestecați și turnați peste cele 2 etaje dulci anterioare.
Lăsați la rece, după răcire, mai puneți deasupra un strat generos de frișcă. Decorați cu căpșuni, afine, tăiați și serviți. Este un vis de vară, făcut anume pentru serile călduroase.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…