Ingrediente: fulgi de ovăz, curmale, smochine, nuci caju, zmeura, lămâie, unt de cacao, ulei de cocos, carob
Mod de preparare
Blatul: se amestecă în blender nucile, smochinele, curmalele și ovăzul până obțineți o consistență lipicioasă pe care o întindeți într-o taviță mică și o puneți la congelator.
Crema de zmeură: caju+zmeura+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până se face o cremă fină, pe care o puneți peste blat. Puneți tava iar la congelator.
La crema de lămâie: caju+coaja de lămâie+sucul de la o lămâie+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până obțineți o cremă fină pe care o puneți peste crema de zmeură și dați iar la congelator.
Glazura de ciocolată: ulei de cocos, rom, miere și carob le amestecați de data aceasta cu lingura puneți peste crema de lămâie.
Dați apoi prăjitura la congelator pentru 12 ore. Apoi o tăiați si o lăsați să se înmoaie după care o serviți.
Sursa: facebook.com.
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…