Categories: Ştiri sănătate

Povestea diamantului din coroana Reginei Elisabeta a II-a. Este blestemat

Povestea diamantului blestemat. Se știe că, Regina Elisabeta a-II-a a fost o mare iubitoare de bijuterii. Suverana a avut, potrivit informațiilor, una dintre cele mai mari și valoroase colecții de coroane din lume.

„Coroana imperială de stat”, este una dintre cele mai cunoscute coroane, și este cea care a stat aşezată deasupra sicriului reginei la Westminster Hall. În spatele ecestei bijuterii stă o poveste uluitoare. În acest context, Carmen Harra a făcut o analiză completă a acestei bijuterii.

Diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

„Bijuteriile, de-a lungul timpului, simbolizează puterea. Nu numai că purta coroana, de o valoare inestimabilă, dar purta întotdeauna bijuterii în jurul gâtului, purta cercei, era întotdeauna plină de bijuterii, care simbolizau regalitatea, puterea ei!

Diamant luat de la indieni

Există, într-adevăr o poveste că ar exista un diamant care ar fi fost luat de la indieni, simbolul fiind acela că ajuns la Curtea Angliei îi dă, de fapt, putere asupra Indiei”, a conchis Carmen Harra într-o emisiune tv.

Koh-i-noor este una dintre cele mai faimoase pietre prețioase din lume

Celebra scriitoare făcea referire la diamantul Koh-i-noor. Este una dintre cele mai faimoase pietre prețioase din lume. Acest diamant este renumit în India pentru felul în care a fost cumpărat de britanici, în timpul anexării Punjabului.

Această piatră prețioasă a fost prezentată Reginei Victoria, iar cel care a luat decizia de a o păstra a fost Prințul Albert. Acesta a cerut ca piatra să fie șlefuită și mai apoi să fie montată în coroanele Reginelor Alexandra și Maria. Ulterior, în anul 1937, diamantul a fost așezat în coroana Reginei-Mamă.

Diamantul Koh-i-Noor a fost furat de britanici de la un rege copil de 7 ani. Diamantul, un „uriaș” care astăzi face parte din colecția de bijuterii a Coroanei britanice, este una dintre cele mai valoroase și mai faimoase pietre prețioase din lume.

Valoarea estimată a diamntului

Giuvaierul are o valoare estimată la peste un miliard de dolari și este rareori văzut în public. Este păstrat în Turnul Londrei, sub pază strictă, într-un seif blindat, alături de alte comori ale familiei regale, precum coroana Tudor și coroana Sfântului Eduard.

Diamantul Koh-i-Noor (care înseamnă „Muntele Luminii”) este scos la lumina zilei foarte rar, la ocazii speciale. Pe lângă frumusețea sa unică, diamantul Koh-i-Noor are o istorie sângeroasă, care a dat naștere unor legende ce spun că piatra prețioasă este blestemată, scrie incredibilia.ro.

Carmen Harra, previziuni șoc după moartea Reginei Elisabeta
Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta. Acum, clarvăzătoarea face previziuni și mai sumbre și trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele decesului suveranei.

Carmen Harra susține că a prezis decesul Reginei Elisabeta, deși pare greu de crezut. Clarvăzătoarea a făcut dezvăluiri șocante pe rețelele de socializare. Ce spune despre consecințele care ar avea loc pe viitor.

Astfel, clarvăzătoarea a postat în mediul online un mesaj în care le-a dezvăluit oamenilor care o urmăresc că a prezis moarte Reginei Elisabeta încă de la începutul anului 2022. Cu atât mai mult, Carmen Harra susține că odată cu decesul suveranei există și unele consecințe, iar viața pe care o știm și o trăim în prezent nu va mai fi la fel, potrivit ciao.ro.

 

Recent Posts

Screening gratuit pentru displazia de șold la bebeluși la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…

3 minute ago

Horoscop 4-11 noiembrie 2024, cu Cristina Demetrescu: zodia care va reuși să mute munții din loc! Succes pe toate planurile

În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…

23 de minute ago

Arges: O pacientă de 69 de ani a primit o nouă șansă la viață, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în premieră

La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…

42 de minute ago

Anunț oficial, extrem de important, de la Ministrul Muncii: cu cât cresc pensiile de la 1 ianuarie 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…

o oră ago

Cum va fi IARNA 2024-2025 în Europa? Prognoza METEO – impactul fenomenului La Niña

Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…

o oră ago

România are nevoie de un program național de dezvoltare a industriei farmaceutice

Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…

2 ore ago

Citeste si: