Sari la conținut

Planta miraculoasă cu efecte vindecătoare pentru ficat. Înflorește în luna Mai

plantele
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
remedii pentru boli

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, care este planta din care se poate prepara un ceai foarte bun pentru cei care au probleme hepatice.

„Noi o numim în popor Urzica moartă și înflorește acum în luna Mai. Este foarte bine să mergem să o strângem pentru că este extraordinar de bună pentru cei care au probleme mari cu ficatul”, a explicat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a explicat și cum se poate consuma această plantă în vederea obținerii efectelor sale binefăcătoare. Mai precis, se poate prepara un ceai din ea, se toarnă o jumătate de litru de apă peste o lingură de plantă, se lasă la infuzat timp de 10 minute, se strecoară și se bea un pahar de trei ori pe zi.

„Poate să fie 45 de zile, 60 de zile, că n-are la ce să ne facă rău pentru că e foarte bună pentru colite pe intestin”, a spus Lidia Fecioru, potrivit Antena3 CNN.

Ceaiul care topește grăsimea de pe burtă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne dezvăluie un remediu miraculos care ne ajută să ardem grăsimile și să combatem infecțiile. În emisiunea „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu naturist cu puteri magice – ceaiul de pelin. Conform terapeutului bioenergetician, acest ceai tratează infecțiile, contribuie la arderea grăsimilor și este foarte potrivit pentru uretrite.

„Este perioada înfloririi pelinului. Noi știm că pelinul este foarte bun și vindecă foarte multe infecții. Asta înseamnă tot felul de herpesuri, clamidii, candida, lambri. Este foarte bun pentru cei care au câini și pisici în casă, pentru că este un antiparazitar foarte, foarte bun. Vindecă tot ce înseamnă infecțiile cu echinococi, stafilococi, gonococi.

E foarte bun pentru a îndrepta foarte bine funcționalitatea ficatului, inclusiv arderea grăsimilor, deci îl putem folosi inclusiv în curele noastre de slăbire, ca ceai. E foarte bun pentru uretritre, prostatite și boli ale pielii unde sunt infecții”, a spus Lidia Fecioru.

Modalitatea de preparare

Totodată, Lidia Fecioru atrage atenția că acesta trebuie să fie consumat cu măsură și ne recomandă un regim de infuzie timp de 10 zile, urmat de o perioadă de pauză de 20 de zile. La preparare, se folosește o linguriță de pelin și se adaugă o linguriță de pelin la un pahar de apă și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Cu toate că are un gust amărui, infuzia de pelin are beneficii multiple asupra sănătății și este indicată pentru o varietate de afecțiuni.

„Important este să nu facem nici un exces foarte mare de el. Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză și iar bem 10 zile.

Punem o linguriță la un pahar de apă. Lăsăm 10 minute astupat și după aceea bem. E amar ca fierea, dar foarte bun”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel