Din cuprinsul articolului
Plăcinte țărănești cu cartofi la tigaie, fragede și gustoase, ideale pentru vegetarieni sau pentru zilele de post și nu numai.
Se pot unge cu smântână sau mujdei de usturoi! Iată cum poți să prepari acest fel simplu și gustos de plăcinte. Ne-a arătat chef Nicolaie Tomescu.
Rețeta este atât de simplă și rapid de făcut, încât printre altele de făcut în casă poți pune de un aluat, iar restul e floare la ureche.
1,2 kg de făină albă
550-600 ml apă călduță, în funcție de cât de mult cere aluatul
30 g drojdie proaspăta
1 linguriță de zahăr
1 linguriță de sare
80 ml ulei vegetal
2 kg de cartofi albi
1 legătură de ceapă verde (Opțional)
Sare și piper după gust
Curățăm cartofii și îi pune la fiert cu sare exact ca pentru piureul de cartofi. După ce sunt fierți, scurgem toată apa și îi pasăm ca pentru piure, însă pot rămâne și câteva bucățele mai măricele. Dăm gust cu sare și piper. Dăm deoparte, ei vor trebui să fie reci când vom umple plăcintele.
Modul de prepare și pașii rețetei AICI.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…