Din cuprinsul articolului
Pisica te tratează gratis, simte energiile negative și îți poate restabili nivelul de bunăstare. 8 august, Ziua Internațională a Pisicii, La Mulți MIAUUUU!
La iniţiativa Fondului Internaţional pentru Bunăstarea Animalelor (International Fund for Animal Welfare – IFAW), în fiecare an la 8 august, începând din 2002, este celebrată Ziua internaţională a pisicii.
Plină de afecţiune şi energie, inteligentă şi dornică de joacă, având o mare capacitate de adaptare la orice tip de mediu şi devotată faţă de stăpâni, pisica a devenit un companion excelent pentru tot mai mulţi oameni. Numeroase studii au arătat că deţinerea unei pisici ca animal de companie a condus la îmbunătăţirea stării psihice, la combaterea stresului, a anxietăţii şi a depresiei stăpânului.
Întotdeauna a fost o competiție între oamenii iubitori de câini și oamenii iubitori de pisici. Fiecare vrea să demonstreze că animalul său este mult mai ușor de iubit. Oamenii care iubesc pisicile au observat că acestea se comportă diferit, în funcție de energia pe care le-o transmite stăpânul lor. Sau locul în care locuiesc.
În oamenii veseli și de succes, pisica provoacă emoții pozitive. Atunci cand o pisica se alinta de picioarele tale, nu îți arată doar că te iubește sau că vrea ceva de la tine. Îți împărtășește, deasemenea, și din magia ei.
Oamenii care alungă pisica ce li se gudură la picioare, blochează energiile pozitive care încearca să fie transmise. Pisica are darul de a proteja casa și familia de spiritele rele. Există, totuși, și oameni care nu pot sa vadă într-o pisica un companion. Pisicile îi enervează, îi încurcă și simt o dorință mare de a le alunga din preajma lor. Ideea că pisica este doar o vânătoare de șoareci vie e total greșită. Ar trebui să știi că acest animal magic are un sistem unic de bioenergie.
O pisică poate intra în rezonanță cu câmpul bio uman, efectuând corectarea, hrănirea și, uneori, restaurarea acestuia.
Probabil ai auzit despre abilitatea lor de a „vindeca” durerile de cap sau de a scădea stresul din viața oamenilor care au grijă de ele. Pisica ta va încerca sa se culce pe locul dureros și, după un timp, durerea ta se va domoli și vei începe să te simți mai bine.
Femelele vindecă mai bine afecțiunile sistemului nervos și ale organelor interne. Iar motanii sunt mult mai talentați când vine vorba despre artroză și spondiloză.
O pisică este un senzor de înaltă tehnologie cu care îți poți restabili nivelul de bunăstare. Dacă totul este normal, indicatorul pufos este și el calm, are grijă să își mențină blana curată, are un apetit bun și doarme mult.
Dacă nivelul tău de bunăstare scade, pisica devine nervoasă. Îi scade pofta de mancare, își neglijează obiceiurile de igienă obișnuite, reflectând ceea ce este în neregulă cu noi.
Egiptenii considerau pisicile niște animale valoroase, dezvoltând chiar și un cult al pisicii. Zeița acestui cult, Bastet, a fost una dintre cele mai venerate zeități.
La polul opus, în Evul Mediu, în zona europeană, pisicile erau considerate ființe negative. Dacă o persoană urăște toate pisicile, fără excepție, înseamnă că tot ceea ce se petrece în viață să nu este atât de simplu.
Pisica simte energiile negative și reacționează ca atare. Atunci când pisica simte spiritele în casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile.
Pentru a se asigura că acele entități astrale nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge. Dacă acest lucru nu este posibil, felina va bloca entitatea cu energia sa pozitivă și o va conduce afara din casă.
Pisicile au reprezentat dintotdeauna creaturi misterioase, sacre în multe culturi. Iată o serie de curiozități despre acestea, descoperite de-a lungul timpului:
Horoscopul zilei de luni, 18 noiembrie 2024, aduce schimbări importante pentru cei mai mulți nativi…
Din cauza acestui obiect, multe persoane se aleg cu probleme de sănătate și stări neplăcute,…
Acest tip de test este utilizat în evaluarea fizică a fluxului sanguin arterial al mâinilor.…
Pietrele la rinichi, cunoscute si sub denumirile de calculi renali sau litiază renală/urolitiază, sunt mici formaţiuni compuse…
După moartea lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a cerut emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, crede că goana după căutarea în cadru legal a situaţiilor care…