Pentru cei care au intoleranță la gluten, două dintre plăcerile vieții – a mânca pâine proaspătă din cuptor și a bea o bere după serviciu sunt interzise.
Intoleranța la gluten se mai numește și boala celiacă declanșată de ingestia glutenului, ce poate duce la balonare, oboseală, boli autoimune și chiar cancer. Un profesor de la Universitatea din Canada, a decoperit cum să facă o pastilă care să neutralizeze glutenul.
Suplimentul natural are la bază albușul de ou, iar aceasta se ia înainte de masă. Când individul mânână un aliment cu gluten, celulele din supliment se leagă de gluten și minimizează efectele devastatoare.
Studiile clinice au început în Canada și se zvonește că pastila va fi disponibilă pe piață peste 3 ani.
A.
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…