Pentru cei care au intoleranță la gluten, două dintre plăcerile vieții – a mânca pâine proaspătă din cuptor și a bea o bere după serviciu sunt interzise.
Intoleranța la gluten se mai numește și boala celiacă declanșată de ingestia glutenului, ce poate duce la balonare, oboseală, boli autoimune și chiar cancer. Un profesor de la Universitatea din Canada, a decoperit cum să facă o pastilă care să neutralizeze glutenul.
Suplimentul natural are la bază albușul de ou, iar aceasta se ia înainte de masă. Când individul mânână un aliment cu gluten, celulele din supliment se leagă de gluten și minimizează efectele devastatoare.
Studiile clinice au început în Canada și se zvonește că pastila va fi disponibilă pe piață peste 3 ani.
A.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…