Din cuprinsul articolului
Operațiile estetice au transformat o vedetă celebră într-un monstru. A vrut să fie diferită, iar acum seamănă cu un leu. Atunci când imaginea din oglindă nu ne mai mulțumește, există diverse soluții la care putem apela pentru a da timpul înapoi și a îmbunătăți aspectul pielii. Una dintre acestea este reprezentată de liftingul facial. Dar o celebră vedetă s-a transformat într-un monstru. Iată de ce?
Operațiile estetice au transformat o vedetă celebră într-un monstru. Acum seamănă cu un leu
Operațiile estetice au transformat-o într-un monstru pe Jocelyn Wildenstein , cea care a ajuns celebră din cauza felului în care arată. ”Femeia-leu” sau ”mireasa lui Frankenstein”, așa cum a numit-o presa internațională, este acum o apariție terifiantă.
Excesele nu sunt bune
Ea este dovada vie că excesele nu sunt bune. „Femeia-leu”, cum a fost supranumită în urma numeroaselor operații estetice, a cheltuit patru milioane de dolari pentru a-și aranja fața, iar acum susține că a obținut exact ce și-a dorit, iar acum se simte frumoasă!
Tot din cauza operațiilor care au desfigurat-o, soțul său, omul de afaceri miliardar Alec Wildensteinț, a divorțat și s-a recăsătorit cu o femeie mai tânără.
Din fericire pentru ea, Jocelyn s-a ales, în urma divorțului cu nu mai puțin de 2,5 miliarde de dolari și încă 100 de milioane în plus, în fiecare an, timp de 13 ani.
Ce operații a suferit vedeta?
Un specialist în chirurgie estetică susține că aceasta și-a făcut un lifting al feței și al sprâncenelor, și-a mărit buzele și bărbia și-a pus implanturi de grăsime în obraji, a făcut operație de blefaroplastie și canthopexie (o procedură care ridică, ochii pentru a le oferi un aspect asemănător pisicii), potrivit cancan.ro.
Există însă mai multe tipuri de lifting ce pot fi realizate în zona feței și în continuare vom vorbi despre fiecare dintre acestea. Iată care sunt:
1. Mini liftingul facial
Este o tehnică mai puțin invazivă, ce presupune realizarea de incizii mici de-a lungul liniei părului deasupra fiecărei urechi sau în pliurile naturale din jurul acesteia pentru a se ridica și întinde pielea din jumătatea inferioară a feței. Se poate efectua sub anestezie generală sau locală. Mini liftingul facial este recomandat acelor persoane ce doresc să scape de semnele îmbătrânirii înainte ca acestea să devină prea pronunțate și să fie necesar un lifting facial complet.
2. Midface lift
Dacă mini liftingul se concentrează pe zona obrajilor și a maxilarului, liftingul facial midface vizează zona dintre buza superioară și pleoapa inferioară. Este o soluție la care poți apela dacă vrei să scapi de pielea lăsată a obrajilor și de liniile de râs, fără a se interveni în zona maxilarului și a frunții.
3. Lifting facial standard
Acest tip de lifting se concentrează pe zona dintre ochi și gât și presupune îndepărtarea excesului de piele, netezirea pliurilor sau ridurilor și strângerea țesutului facial. În acest scop, chirurgul va realiza incizii de-a lungul liniei părului, începând din zona tâmplelor, și în fața urechilor. Nu de puține ori, această procedură este combinată cu un lifting al gâtului, pentru a îndepărta pielea în exces din zona respectivă; în acest caz, se va realiza o incizie și sub bărbie.
4.Lifting de sprâncene
Această procedură este folosită pentru a îmbunătăți aspectul frunții, al sprâncenelor și al zonei din jurul ochilor. Pe măsură ce pielea și țesuturile moi își pierd elasticitatea, sprâncenele se lasă, ceea ce ne poate face să părem mereu obosiți sau triști. Un lifting de sprâncene ne poate ajuta să avem un aspect mai tânăr și mai plăcut. Această procedură mai poate fi folosită pentru corectarea aspectului asimetric al sprâncenelor.
5. Blefaroplastie
Cunoscută și sub denumirea de liftingul pleoapelor, blefaroplastia presupune eliminarea excesului de piele de la nivelul pleoapelor superioare și/sau inferioare. Poți să scapi astfel de pleoapele căzute și de pungile de sub ochi; nu va îndepărta însă cearcănele sau ridurile. Cei mai buni candidați pentru blefaroplastie sunt persoanele sănătoase, care așteptări realiste privind rezultatul intervenției. În general, este vorba de persoane care au cel puțin 35 de ani, dar, dacă pleoapele căzută și pungile de sub ochi sunt moștenite genetic, intervenția se poate realiza și la vârste mai tinere.
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta
Este normal ca, pe măsură ce anii trec, aspectul și forma feței să se schimbe. Pielea își pierde elasticitatea și fermitate, se lasă, apar ridurile. Atunci când aspectul chipului nostru nu ne mai mulțumește, proceduri precum cele descrise mai sus, realizate separat sau combinate, sunt soluția perfectă pentru a arăta mai tineri. Dacă ești interesată de o astfel de intervenție, caută un chirurg cu experiență și stabiliți împreună dacă și de ce tip de lifting ai nevoie. Nu uita însă că rezultatele pot varia de la o persoană la alta și este important să ai așteptări realiste.