Categories: Stil de viaţă

„Nu puneți niciodată ouă în frigider!” James Martin avertizează de ce este cel mai rău lucru de făcut

JAMES MARTIN a dezvăluit de ce ouăle nu ar trebui „niciodată puse în frigider” în timpul unei apariții la  emisiunea This Morning.

James Martin s-a întors la bucătăria This Morning pentru prima dată în acest an pentru a pregăti două feluri de mâncare delicioase pentru Phillip Schofield și Holly Willoughby. După ce a creat un pandișpan Victoria care se potrivește reginei, bucătarul TV a vorbit despre diferențele dintre folosirea ouălor de rață și a ouălor de găină atunci când faceți un pandișpan. El a mai dezvăluit de ce ouăle nu trebuie ținute niciodată la frigider.

El le-a spus prezentatorilor: „Vă am câte o prăjitură aici – dintre care unul este făcut cu ouă de găină, iar eu folosesc ouă de rață pentru că calitatea ouălor este cheia”.

Pe măsură ce mixerul mergea, a adăugat ouăle pe rând și a explicat: „Cinci ouă înseamnă 250 g, de cele mai multe ori cântărești ouăle în coajă.

„Ouăle de rață sunt puțin mai mari.”

După ce prăjiturile s-au terminat de copt, James le-a arătat telespectatorilor cât de diferite erau doar din cauza ouălor folosite.

El a explicat: „Acum, dacă vedeți diferența dintre cele două, aceata  este făcută cu ouă de rață, acesta este făcută cu ouă de găină.”

În stânga este pandișpanul de ou de rață și în dreapta este pandișpanul de ou de găină

„Sunt aproape transparente, sunt poroase – ei bine, toate ouăle sunt poroase, de aceea, apropo, nu le pui la frigider”, a adăugat el.

Apoi a explicat: „Ele absorb toate aromele din frigider.

„Dacă aveți trufe, de exemplu, în restaurant o punem într-un castron cu orez și punem ouăle deasupra și o lipim și o lăsăm peste noapte.

„Când spargi ouăle dimineața la micul dejun pentru clienți, [obții] omletă cu trufe,”

Locația ouălor într-o bucătărie este controversată și mulți s-ar putea să nu-și dorească alte arome să intre în ouă.

Potrivit Agenției pentru Standarde Alimentare, ar trebui să „pastrați ouăle întregi într-un loc uscat și răcoros, de preferat în frigider, până când le folosiți”.

Motivul pentru aceasta este: „Depozitarea ouălor la o temperatură constantă rece va ajuta la menținerea lor în siguranță.”

Recent Posts

E dezastru pentru ele! 3 zodii vor face o greșeală teribilă până la sfârșitul lunii noiembrie 2024

Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…

29 de minute ago

Cele mai bune remedii naturale pentru a scăpa de mirosul vaginal neplăcut

Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…

60 de minute ago

Ei sunt pensionarii care primesc în plus 50% din pensia totală, de la 1 ianuarie 2025

Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…

o oră ago

Anxietatea e problemă tot mai întâlnită! Preia controlul cu 5-HTP

Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…

2 ore ago

Care sunt riscurile anesteziei epidurale și ce alternative există

Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…

2 ore ago

Zodiile care termină anul 2024 în forță. Află cine sunt favoritele astrelor și ce le rezervă viitorul!

Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…

3 ore ago

Citeste si: