Ni s-a tot spus până acum cât de nocivă e carnea roșie și că e vinovată de apariția cancerului de colon.
Autoritățile din Sănătate susțin că ar trebui să ne limităm la 70 de grame pe zi de carne roșie. Însă, potrivit medicului Roger Leicester, șeful secției de endoscopie de la Spitalul St George și directorul programului de screening al cancerului de colon din Londra, acest aliment a fost ”învinovățit” pe nedrept. Mai mult decât atât reducerea consumului de carne roșie duce la deficiență de fier.
Expertul e de părere că alimentul care cauzează cancer de colon e, de fapt, ciocolata, plină de zahăr și grăsimi.
”Omul este omnivor. Carnea roșie este o parte importantă a dietei mele, eu mănânc de 4-5 ori pe zi carne roșie”, a mai spus medicul.
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…