Categories: Știrile zilei

Nicu Covaci, internat la ATI. Mesaj transmis de colegii de trupă

Nicu Covaci, liderul formației Phonix, se află internat în Secția ATI de la Spitalului Judeţean Timişoara. Colegii de trupă au transmis un mesaj impersionant pe un cont de socializare despre starea artistului de sănătate.

Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix acuza amorţeală la nivelul feței. Apoi a început să aibă probleme de vedere. A hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o tumoră pe creier.

Covaci internat în Secţia ATI

Artistul a fost operat pe creier, iar acum este internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara. Medicii îl ţin sub observaţie şi îi fac o serie de analize. Medicii spun că vineri dimineaţă, starea lui Nicu Covaci era una stabilă.

Anunț despre starea de sănătate a artistului: A evoluat bine

Sursă foto: Trupa Phoenix Facebook

După intervenţia din primăvară, starea de sănătate a artistului a evoluat bine, iar în ultima perioadă, acesta a fost internat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz, potrivit Pro TV.

Colegii de trupă au transmis şi ei un mesaj, pe pagina oficială de Facebook: „Nicu Covaci este într-o stare stabilă, aşa cum o ştim de o vreme încoace. Sunt oameni care il iubesc si respecta si nu merita sa traverseze stari si emotii generate de cativa in nevoie de atenţie”.

La cei 76 de ani ai săi, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, în 22 martie 2024, unde a fost supus operaţiei pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş.

Ce este operația pe creier

Operația pe creier este o intervenție chirurgicală care se realizează pentru a trata anumite afecțiuni neurologice sau pentru a îndepărta anumite tumori cerebrale. Această procedură implică deschiderea craniului și accesul la creier pentru a efectua diverse proceduri chirurgicale, cum ar fi îndepărtarea unei porțiuni de țesut cerebral anormal, repararea unei leziuni sau tratamentul unei afecțiuni cum ar fi epilepsia.

Operația pe creier este o procedură complexă și delicată, care necesită o pregătire amănunțită și un echipe de specialiști în neurochirurgie. Riscurile asociate cu operația pe creier pot include sângerare, infecții, leziuni cerebrale sau complicații postoperatorii.

Este important ca pacientul să fie informat cu privire la procedura chirurgicală, riscuri și beneficii, iar decizia de a se supune unei operații pe creier trebuie luată în urma unei discuții detaliate cu medicul specialist.

 

Recent Posts

Rafila: Descentralizarea rezidenţiatului continuă, universităţile se vor ocupa direct de organizarea sa

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că descentralizarea rezidenţiatului demarată în urmă cu un an…

9 minute ago

Horoscop 18-25 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. ZODIILE norocoase

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru…

40 de minute ago

Cum influențează IQ-ul diagnosticarea ADHD la copii?

Un nou studiu publicat în revista "British Journal of Clinical Psychology" dezvăluie o parte dintre…

o oră ago

Profeții terifiante pentru anul 2025 – război devastator în Europa!

Profețiile lui Nostradamus și Baba Vanga pentru anul 2025 continuă să alimenteze temerile legate de…

2 ore ago

Conservele de pește cu cel mai scăzut nivel de mercur

Mercurul este un element chimic care se găsește în mod natural în mediul înconjurător și,…

2 ore ago

Cum se face TESTAREA corectă a GLICEMIEI în caz de DIABET

Diabetul apare atunci când glicemia, principala sursă de energie a organismului, este cu mult peste…

3 ore ago

Citeste si: