Visul oricărui gurmand e să mănânce dulciuri fără să se îngrașe. Ei bine, acest lucru e posibil dacă știi cum să prepari deserturile. Un exemplu e această negresă delicioasă care nu conține pic de zahăr sau făină.
Ingrediente blat:
Ingrediente crema:
Topping:
Metoda:
Am pus alunele, fulgii de ovaz in blender si am procesat, nu foarte fin; cam jumatate din marimea bobului de orez.
Am adaugat curmalele, untul de cacao topit si am procesat din nou.
Compozitia obtinuta am intins-o in tava de silicon , de 18×18 cm si am lasat-o in congelator pana cand am facut crema.
Pentru a obtine crema am pus toate ingredientele in blender (nucile, alunele, curmalele, cacao, untul de cacao, sare, miere) si am procesat pana cand am obtinut o crema densa cu miros intens de cacao
Crema obtinuta am intins-o peste blat, iar deasupra am presarat nucile si alunele maruntite grosier.
Am lasat prajitura 30 minute la congelator pana cand s-a intarit, iar apoi am portionat-o.
Negresa se poate pastra in frigider, la o temepratura de 5-6 grade Celsius.
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…