Visul oricărui gurmand e să mănânce dulciuri fără să se îngrașe. Ei bine, acest lucru e posibil dacă știi cum să prepari deserturile. Un exemplu e această negresă delicioasă care nu conține pic de zahăr sau făină.
Ingrediente blat:
Ingrediente crema:
Topping:
Metoda:
Am pus alunele, fulgii de ovaz in blender si am procesat, nu foarte fin; cam jumatate din marimea bobului de orez.
Am adaugat curmalele, untul de cacao topit si am procesat din nou.
Compozitia obtinuta am intins-o in tava de silicon , de 18×18 cm si am lasat-o in congelator pana cand am facut crema.
Pentru a obtine crema am pus toate ingredientele in blender (nucile, alunele, curmalele, cacao, untul de cacao, sare, miere) si am procesat pana cand am obtinut o crema densa cu miros intens de cacao
Crema obtinuta am intins-o peste blat, iar deasupra am presarat nucile si alunele maruntite grosier.
Am lasat prajitura 30 minute la congelator pana cand s-a intarit, iar apoi am portionat-o.
Negresa se poate pastra in frigider, la o temepratura de 5-6 grade Celsius.
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…
Miliardarul Bill Gates a lansat un nou avertisment şi susţine că omenirea, chiar dacă va…