Metodele de gătit pot transforma alimente sănătoasă în bombe calorice care pot fi dăunătoare sănătății tale. Iată câteva motive să reconsideri gătitul cu aburi
Cu toate că există uleiuri sănătoase cu care poți găti este mai bine să renunți la ulei. Alimentele vor avea mai puțină grăsime gătite la aburi
2. Nu irosești alimentele
Câteodată când gătești cu ulei sau prăjești poți să greșești și să lași alimentele mai mult pe foc. Asta înseamnă că arunci alimentele stricate, însă cu ajutorul aburului și a mașinii de gătit cu aburi, setezi timpul și te scapi de o grijă.
3. Gustul nu este afectat
Dacă gătești legume, acestea se vor găti foarte bine, iar aroma lor nu se va schimba.
4. Este o metodă sănătoasă
Legumele nu își vor pierde aroma și nici vitaminele și mineralele. De aceea gătitul la aburi este cea mai bună metodă de a găti sănătos.
Secretul unei vieți bune. Prof. Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit care este secretul unui trai…
De când se știe, Liz Long, 57 de ani, s-a luptat cu alimentele și digestia.…
Pentru o parte dintre nativi, următoarea perioadă poate să aducă modificări importante și provocări puternice…
Prof. Dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, explică cum funcționează…
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…