Din cuprinsul articolului
Femeile însărcinate care au nevoie de o a doua opinie medicală pot beneficia de morfologii gratuite suplimentare, în funcție de necesități, pentru a obține claritate asupra stării medicale a mamei și a fătului.
Clinica Nativia lansează programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie” prin intermediul căruia se adresează viitoarelor mămici care au primit un rezultat incert sau neconcludent la morfologia de trimestrul 1 sau 2.
Pentru că Nativia este centrul dedicat monitorizării sarcinii, ne dorim ca viitoarele mame care se confruntă cu dificultăți în sarcină să poată apela cu încredere la serviciile noastre medicale, pentru o a doua opinie, gratuită, beneficiind astfel de expertiza specialiștilor noștri în evaluarea corectă și completă a stării lor și a bebelușului. Obiectivul nostru este ca fiecare viitoare mamă să poată rămâne în controlul sănătății sale și a viitorului său copil, ne-a declarat prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Pentru a se înscrie în programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie”, viitoarele mame trebuie să completeze formularul online, de aici: https://www.reginamaria.ro/ramai-in-control-cere-a-doua-opinie , iar programările se realizează în limita locurilor disponibile în fiecare lună.
Programul este valabil până la 31 decembrie 2024 și include 200 de morfologii gratuite pentru pacientele care au făcut deja o morfologie în ultimele 4 săptămâni în afara clinicii. Morfologiile gratuite se acordă în ordinea înscrierilor.
Testul de morfologie fetală este o procedură medicală care implică utilizarea ultrasunetelor pentru a examina amănunțit structura și dezvoltarea fătului în timpul sarcinii. Acest test permite medicului să evalueze diferite aspecte ale sănătății și dezvoltării fătului, inclusiv forma și funcționarea organelor, membrele, creierul și sistemul circulator.
Importanța testului de morfologie fetală în sarcină este crucială din mai multe motive:
Testul de morfologie fetală este de obicei realizat în al doilea trimestru al sarcinii, de obicei între săptămânile 18 și 22. Acest interval de timp este considerat ideal deoarece fătul este suficient de dezvoltat pentru a permite o evaluare detaliată a structurii și a funcțiilor sale, dar încă nu este prea mare pentru a face dificilă obținerea unor imagini clare și detaliate cu ajutorul ultrasunetelor.
Este important de menționat că programarea exactă a testului poate varia în funcție de protocolul medical specific al fiecărei unități sanitare și de circumstanțele individuale ale sarcinii. De obicei, medicul obstetrician sau specialistul în ecografii va discuta cu mama data și ora exactă pentru efectuarea testului de morfologie fetală în funcție de evoluția sarcinii și de necesitățile medicale.
Este posibil să fie nevoie de repetarea testului de morfologie fetală în următoarele situații:
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…