Sari la conținut

Monica Pop dă de pământ cu Valeriu Gheorghiță: Cum adică imunitatea NATURALĂ nu e acceptabilă?! Vă dați seama ce spuneți?!

Monica Pop dă de pământ cu Valeriu Gheorghiță. Celebrul oftalmolog l-a desființat pe coordonatorul campaniei de vaccinare și nu poate să creadă că un medic infecționist poate face o asemenea afirmație. Despre ce este vorba, aflați din rândurile următoare.

ALTĂ PANICĂ?

Dle Dr. Gheorghiță, ASUMATI-VĂ!!! CUM ADICA IMUNITATEA NATURALĂ NU E ACCEPTABILĂ??!! CUM PUTETI SPUNE ASA CEVA CIND SE STIE CĂ E CEA MAI EFICIENTĂ MODALITATE DE IMUNIZARE??!!NU CRED CA UN MEDIC INFECTIONIST POATE FACE O ASEMENEA AFIRMATIE!!!

NU E CLAR CA S-AU ÎMBOLNAVIT F MULTI VASCINATI ? STITI CITI DIN CEI CARE AU AVUT ÎNAINTE BOALA ,FARA VASCIN, ( UNII NICI NU L-AU APUCAT)S-AU REINFECTAT??!! STIU CA MULT MAI PUTINI!!! DAR, DACA DVS STITI ALTCEVA, VREM PROCENTE OFICIALE ( NU CONTRAFACUTE) SI.. ASUMARE!!! Dar SI RASPUNDERE!!!

Spune Dr. Gheorghită ca boala asta are risc cardio-vascular si la 1 an dupa vindecare?! Cine si cind a avut timp sa constate??!! Exista statistici ? Sa le vedem! Care e procentul? S-a constatat ca riscul cardio e mai mare la cei care au avut covid fată de riscul obișnuit, al celor care au boli si factori favorizanti??!!

Deci : Ff multi vascinati au facut boala, unii inainte dar cei mai multi, după! Deci, TOTI care au avut boala au risc se avc, infarct, etc???!!! Iar daca se spune ca toti au avut sau vor face boala, TOTI au risc dupa vindecare??!! CUM ADICĂ IMUNITATEA NATURALA NU E ACCEPTABILĂ???!!! VA DATI SEAMA CE SPUNETI??!!, a scris Monica Pop pe Facebook.

România înregistrează în prezent tot mai puține cazuri noi de COVID-19

România înregistrează în prezent tot mai puține cazuri noi de COVID-19 și o scădere a numărului celor care necesită internare, însă deocamdată nu se poate vorbi despre încheierea pandemiei, avertizează medicii.

Impulsionate de evoluția favorabilă a situației epidemiologice, autoritățile vorbesc despre o ridicare graduală a restricțiilor, proces care ar putea începe în 2-3 săptămâni.

Ministrul sănătății și responsabilii cu gestionarea crizei sanitare atrag însă atenția de fiecare dată că totul depinde elemente precum rata de pozitivare a testelor și procentul de bolnavi care au nevoie de spitalizare și de terapie intensivă.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare: Să nu uităm că avem circa 15.000 de cazuri raportate în fiecare zi, 15.000 de cazuri acum câteva luni ne speriau pe toți.

Astăzi a devenit cumva o normalitate să avem atât de multe cazuri, însă cred în continuare că sunt mult mai multe persoane care sunt în mod real pozitive, dar care nu se află în evidența noastră, pentru că fie se testează acasă și nu declară rezultatul restelor, fie nu sunt testate, dar ele există undeva în populație și reprezintă o sursă de infectare pentru ceilalți.

Ar fi foarte bine să înregisttrăm un trend descendent cel puțin două săptămâni de aici înainte; și, în opinia mea, se poate discuta în mod concret, la acel moment, de măsuri de relaxare pe anumite domenii de activitate. este foarte greu de spus, într-o săptămână, două săptămâni, în trei săptămâni, pentru că totul depinde și de conduita și de comportamentul preventiv al fiecăruia dintre noi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel