Menopauza: Nutriționistul spune că varietatea este „cheia” pentru pierderea rapidă în greutate. Cea mai eficientă dietă

MENOPAUZA poate provoca o gamă largă de simptome, inclusiv creșterea în greutate. O nutriționistă a împărtășit sfaturile ei de top pentru acele femei care doresc să slăbească și să rămână în formă bună în această perioadă.

Kate Llewellyn-Waters este un nutriționist care a apărut în emisiuni TV de fitness și slăbire, cum ar fi You Are What You Eat. Ea a împărtășit pentru Express.co.uk sfaturile ei despre cum să slăbești rapid în timpul menopauzei.

Kate a explicat că „o alimentație bună și exercițiile fizice” sunt esențiale pentru a te simți mai bine în timpul menopauzei.

„Majoritatea femeilor constată că pot face față perioadei de premenopauză mult mai ușor decât cred”, a spus ea.

Ce dietă ar trebui să urmeze femeile și ce alimente ar trebui să includă în planul lor de masă?

Kate a spus: „Un moment minunat pentru a începe este să luați în considerare dieta zilnică, deoarece s-a demonstrat că o nutriție bună îmbunătățește anumite simptome ale menopauzei, cum ar fi bufeurile și transpirațiile nocturne, precum și vă ajută să vă gestionați greutatea, ceea ce este o preocupare reală pentru multe femei care trec prin menopauză.

„Concentrează-te pe dieta ta”, a recomandat ea.

Kate a continuat: „Unele dintre cele mai ușoare și mai eficiente intervenții nutriționale care pot ajuta simptomele și gestionarea greutății în această perioadă adesea dificilă, includ creșterea aportului de alimente pe bază de plante”.

Unele alimente delicioase pe bază de plante pe care femeile ar trebui să le includă în dieta lor sunt „naut, linte, fasole, tofu sau miso”.

Nutriționistul a mai sfătuit doamnele să „țintească cinci porții de legume și două porții de fructe pe zi”.

Pentru cei care suferă de simptome de menopauză, „varietatea este cheia”.

„Așa că asigură-te că incluzi diferite legume și fructe în dieta ta zilnică”, a spus Kate.

Nutriționista a subliniat că doamnele care doresc să slăbească ar trebui să evite „pastele albe și pâinea” și, în schimb, să opteze pentru „carbohidrații complecși, cum ar fi pâinea integrală, orezul brun și pastele din grâu integral”.

Acest lucru se datorează faptului că soiurile de cereale integrale conțin mai multe fibre, vitamine și minerale decât omologii lor albi.

 

 

 

Recent Posts

Screening gratuit pentru displazia de șold la bebeluși la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…

17 minute ago

Horoscop 4-11 noiembrie 2024, cu Cristina Demetrescu: zodia care va reuși să mute munții din loc! Succes pe toate planurile

În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…

37 de minute ago

Arges: O pacientă de 69 de ani a primit o nouă șansă la viață, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în premieră

La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…

57 de minute ago

Anunț oficial, extrem de important, de la Ministrul Muncii: cu cât cresc pensiile de la 1 ianuarie 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…

o oră ago

Cum va fi IARNA 2024-2025 în Europa? Prognoza METEO – impactul fenomenului La Niña

Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…

2 ore ago

România are nevoie de un program național de dezvoltare a industriei farmaceutice

Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…

2 ore ago

Citeste si: