Sari la conținut

Medicii veterinari, avertisment dur despre Ivermectină. „Are efecte cancerigene!”

Medicii veterinari, avertisment dur despre Ivermectină. „Are efecte cancerigene prin acumularea în…”.

Un medicament antiparazitar, disponibil pe tot globul, ar ucide coronavirus doar în două ore, au arătat testele din laborator. Fără îndoială că Ivermectina este medicamentul momentului. Utilizarea acestui medicament la pacienții infectați cu Covid-19 este susținută de o parte a specialiștilor. În aceeași măsură, însă, este combătută de alți specialiști.

Un studiu realizat de Universitatea Monash a arătat cum o singură doză de Ivermectină ar putea să oprească multiplicarea SARS-CoV-2.

„Am descoperit că doar o doză ar putea distruge tot ARN-ul viral (pe scurt, distruge tot materialul genetic al virusului) în 48 de ore. În plus, în doar 24 de ore, o parte semnificativă din el dispare”, a declaratdr. Kylie Wagstaff de la Institutul din cadrul Universității Monash, potrivit News.com.au.

În timp ce nu se știe cum Ivermectina afectează virusul, medicamentul cel mai probabil nu mai permite infecției să lase organismul fără abilități de a o înfrânge. Următorul pas pe care trebuie să-l facă cercetătorii este determinarea dozei umane corecte, pentru a se asigura că nivelul folosit este sigur pentru oameni. Cu toate acestea, înainte ca Ivermectina să poată fi folosită pentru a combate coronavirusul, este nevoie de fonduri, pentru a finanța testările clinice.

Ovidiu Roșu: „Nu ne mai epuizați stocurile de Ivermectină destinate animalelor pentru consum propriu”

Avertisment dur despre Ivermectină, trasat de medicii veterinari. Vâlva care s-a creat în jurul acestui medicament, a dus, firesc la epuizarea stocurilor de Ivermectină din farmaciile veterinare. Prin urmare, mulți medici veterinari au reacționat. Medicul veterinar Ovidiu Roşu din Bucureşti, de exemplu, susține că Ivermectina este, de fapt, un antiparazitar destinat strict animalelor.

„Deși cred cu tărie că medicii veterinari știu mai multă medicină umană decât medicii umani medicină veterinară, că se-ntâmplă ca oamenii tot animale să fie, vă rog din adâncurile existenței mele profesionale de medic veterinar cu PhDeu în coadă, să nu ne mai asfixiați cu întrebări absurde și total neetice și ilegale despre funcționarea produselor destinate animalelor la oameni și să nu ne mai epuizați stocurile de ivermectină destinate animalelor pentru consum propriu!!!
Medicul veterinar NU ARE VOIE să prescrie, să consulte, să sugereze, să ORICE oamenilor din punct de vedere medical! Voi oamenii aveți doctorii voștri și la ei TREBUIE să vă duceți să-i consultați! Noi ăștia cu dihăniile ne putem pierde dreptul de practică sau chiar să ne băgați la zdup dacă v-am face pe plac.
PS. La fel și viceversa. Să nu vă pună naiba doctorilor de oameni să credeți vreo secundă că ați fi îndreptățiți să faceți orice medical la animale doar că sunteți doftori”, este mesajul medicului Ovidiu Roșu.

Petru Mureșan, avertisment dur despre Ivermectină: „Are efecte cancerigene prin acumularea în organism”

La rândul său, medicul veterinar Petru Mureșan consideră că nu poate fi vorba de utilizarea ivermectinelor de uz veterinar, idiferent de formă de prezentare, în tratamentul Covid-19.

„IVERMECTINA pentru TO(N)ȚI!
Văd că apar tot mai multe postări cu antidotul minune pentru Covid-19: Ivermectina. Antivacciniștii și alți atoateștiutori de pe paginile de socializare promovează această substanță ca medicamentul care vindecă instantaneu cumplita pandemie. Din nefericire, am văzut chiar colegi de breaslă că promovează asta cu îndârjire. De aceea m-am hotărât să aduc aici lămuriri esențiale pentru toți cunoscuții care îmi citesc postările.
În primul rând să vă zic că inițial și eu am fost antivaccinare. Pentru că nu aveam suficiente informații și nu mi-a plăcut ideea cu obligativitatea vaccinării! Acum, după ce am studiat, citit și documentat puternic în ultimele 30 de zile, atât de pe surse oficiale cât și fanteziste, pot spune cu certitudine că mă voi vaccina. Pentru că, deși există riscuri pe termen mediu și lung, nimeni nu poate fi sigur azi de efectele secundare ale vaccinului, aceste riscuri sunt MULT mai mici decât riscul de a contacta virusul și a face o formă gravă, chiar letală de boală.

Și acum să lămuresc cu IVERMECTINA.

Este o substanță activă descoperită în 1975 și aprobată pentru uz veterinar în 1981. Ea are utilizare în tratamentul parazitozelor la animale, fiind eficace în combaterea paraziților interni ( generic – viermi), cu excepția Fasciolei ( viermele de gălbează) și paraziților externi: Pureci, căpușe, păduchi și râie.
Există se pare și un produs de uz uman – Stromectol, pe care, personal nu l-am văzut în nici o farmacie la noi. Nu cunosc nimic despre acest produs.
Cât despre utilizarea ivermectinelor de uz veterinar, idiferent de formă de prezentare, în tratamentul Covid-19 NICI NU POATE FI VORBA! Chiar dacă această substanță are și un efect imunostimulator la animalele tratate este pur și simplu un antiparazitar. Deci NU omoară virușii ( virusurile). În plus noi, medicii veterinari avem stabilite clar protocoale privind administrarea la animale. Acestea prevăd un timp de așteptare, de la administrarea Ivermectinei la animal până la consumul de produse, carne, lapte, ouă, de la animalul respectiv ( de obicei mai mari de 30 de zile). Pentru că s-a constata că deși foarte bun ca antiparazitar, Ivermectina are efecte cancerigene prin acumularea în organism.
Iată de ce dragi prieteni și cunoscuți NU vă tratați după zvonuri și surse. Singura cale sigură de a evita infecția cu Covid-19 rămâne vaccinarea!”, este de părere și medicul Petru Mureșan.

 

Carmen Alecu
Alecu Carmen

Absolventă de Jurnalism. Am inceput sa lucrez in presa in 2000, la Abracadabra. A urmat Acasa Magazin. Dupa o pauza de cativa ani, am reinceput sa lucrez la EVZ. A urmat EvzMonden si InfoActual. La Doctorul Zilei lucrez din noiembrie 2020.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel