Din cuprinsul articolului
Atenție! Mustul poate fi periculos! În timpul fermentației, mustul produce dioxid de carbon, gaz foarte periculos pentru organism. Iată ce NU trebuie să faci când fierbe vinul!
Aproape în fiecare an, în perioada în care se face vinul, există cazuri de persoane intoxicate cu dioxid de carbon produs în timpul fermentației strugurilor.
„Intoxicaţia inhalatorie cu gaze de fermentaţie creează mari probleme în această perioadă”, atrage atenția conf.dr. Tudor Ciuhodaru.
El compus un îndrumar pentru cei care fac vin de casă.
– Butoaiele cu must depozitate în beciurile care nu au căi de aerisire sunt un adevărat pericol.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti este prezentă şi în ediţia 2024…
Cercetătorii americani au făcut o descoperire despre sănătatea creierului, organul cel mai complex în care…
În cazul pensiilor mari primite fără ani de muncă efectivă, o practică frecventă în trecut…
Cristian Terheș este candidatul susținut de Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) la alegerile prezidențiale…
În urma dezastrului provocat de inundațiile severe din Comunitatea Valenciană, Spania, Ministerul Afacerilor Externe din…
Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri, a anunţat că tatăl lui, Silviu…