Sari la conținut

Medicină alternativă

Medicină alternativă. Peste tot în lume apar din ce în ce mai multe alternative la medicina clasică, în prezent medicina alternativă fiind la mare căutare peste tot pe mapamond. Medicina alternativă numită și medicină complementară sau medicină neconvențională constă în metode de diagnosticare si tratament care se află în afara medicinei convenționale.

Medicina complementară cuprinde ca elemente componente în principal: terapii alternativa (terapii naturiste, terapii prin atingere și terapii prin mișcare), specialiști în medicină complementară și mijloace de tratament complementare. Specialiștii în medicină complementară sunt terapeuți naturiști, terapeuți în îngrijirea prin atingere, terapeuți în îngrijirea prin mișcare.

Nutriționist: ”Am văzut mii de pacienți care s-au vindecat de boli cronice, au slăbit fără efort când au consumat anumite alimente”

Alimente vindecătoare. Expertul în nutriție Fabrizio Mancini spune că se întâmplă ceva uimitor atunci când mâncăm alimente vindecătoare și facem o pauză la junk food,… Citește mai mult »Nutriționist: ”Am văzut mii de pacienți care s-au vindecat de boli cronice, au slăbit fără efort când au consumat anumite alimente”

fruct benefic pentru memorie

Planta miracol care îmbunătăţeşte memoria şi previne îmbătrânirea prematură. Ajută la scăderea glicemiei

Această plantă aromată verde originară din zona mediteraneeană, înrudită cu busuiocul, cimbrul și oregano, este apreciată de secole pentru proprietăţile sale culinare şi medicinale deosebite. … Citește mai mult »Planta miracol care îmbunătăţeşte memoria şi previne îmbătrânirea prematură. Ajută la scăderea glicemiei

semnul care arata ca ai colesterol crescut

Condimentul care scade colesterolul cu 30% și fluidizează sângele. Toată lumea îl are în bucătărie, dar puțini îl folosesc

Cum să scazi colesterolul. Condimentul ieftin, dar fabulos, cu proprietăți uluitoare:  scade colesterolul cu 30%, fluidizează sângele și previne boala Alzheimer. Pe lângă savoarea şi… Citește mai mult »Condimentul care scade colesterolul cu 30% și fluidizează sângele. Toată lumea îl are în bucătărie, dar puțini îl folosesc