Ghimbirul a fost folosit de ani de zile pentru a trata o varietate de afecțiuni, cum ar fi greața și…
Pe lângă faptul că oferă un gust deosebit mâncărurilor, prazul, numit multă vreme "sparanghelul săracului", este bogat în proprietăți nutritive.…
Ingredientul cu o valoare nutrițională uluitoare! Conform celor transmise de către medicul nutriționist Mihaela Bilic, următorul ingredient are o valoare nutrițională…
Multe femei prezintă chisturi ovariene de-a lungul vieţii, majoritatea nefiind periculoase şi neavând simptome evidente. Potrivit statisticilor, chisturile ovariene apar…
Nutriţionişti susţin că acest mineral indispensabil care susține activitatea electrică a celulelor și are un rol important în regimul alimentar. Pentru…
Spondiloza cervicală, numită și osteoartrită spinală, afectează articulațiile și discurile din coloana cervicală, care se află la gât. Cel mai des,…
Ateroscleroza este un cuvânt pe care probabil îl auzi mult mai mult decât îți place. Se referă la întărirea arterelor…
Părintele Iustin Pârvu, rețetă pentru tratarea cancerului în 9 pași. Celebrul duhovnic spunea, printre altele, că postul negru curăță organismul…
Za'atar, un condiment care stimulează sistemul imunitar și dă savoare mâncărurilor! Za'atar, un condiment care vine din Orientul Mijlociu, definește…
Acest superaliment se remarcă prin conținutul ridicat de vitamina A, magneziu, fier, potasiu și calciu. Unul dintre cele mai importante…