Cartoful este tuberculul plantei de cartof și este astăzi un aliment de bază cultivat în regiunile temperate din întreaga lume…
Efectele benefice ale culorilor pot fi resimțite atât la nivel fizic și psihic, cât și la nivel spiritual. Acestea contribuie…
Unul dintre cei mai importanţi factori de longevitate este sănătatea ficatului, fiinde cheia pentru o stare de bine generală. De…
În cazul în care există o acumulare de plăci în vasele creierului, acesta nu primește suficiente substanțe nutritive și suferă…
7 alimente care reduc DUREREA. Esențiale și pentru scăderea tensiunii arteriale Unele alimente se comportă ca adevărate medicamente pentru diferite…
A apărut pe rafturile farmaciilor abia în ultimele decenii, dar drojdia de orez roșu a fost apreciată pentru proprietățile sale…
Boala ulceroasă afectează 10-15% din populaţia planetei, existând dovezi ştiinţifice că această maladie este provocată, pe lângă predispoziţia familială, de…
Cel mai puternic remediu din medicina populară. Topește chisturile pe ficat și ucide celulele canceroase! Tămâia este rășina unui arbore…
Pelinul (Artemisia absinthium) este o plantă perenă folosită în băuturile alcoolice absint și vermut. Planta cu gust amar a fost…
Anghinarea (Cynara scolymus) are o lungă istorie de utilizare medicinală, în special pentru ficat și pentru susținerea sănătății digestive. Utilizarea…