Dr. Laura Ene, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, ce reguli de alimentație ne ajută să ne ferim de probleme digestive și kilograme în plus, de Paște.
Mai sunt câteva zile până la Paște și, pentru mulți dintre noi, un mare prilej de bucurie, pe lângă simbolistica religioasă a Învierii Domnului, este ospățul alături de cei dragi.
Aşa cum este tradiţia, la noi, gospodinele se vor întrece în pregătirea celor mai delicioase preparate, multe dintre ele pe bază de miel, precum friptură, drob, ciorbă. Ei bine, carnea de miel poate fi extrem de periculoasă pentru sănătate, dacă nu este consumată cu măsură, mai ales pentru cei care au ținut post, dar și pentru cei care se știu cu probleme de sănătate, precum cele de ficat, boli cardio-vasculare și, mai ales, de colecist.
Medicul nutriționist Laura Ene ne va spune ce reguli de alimentație să respectăm ca să nu ajungem la spital. Vom afla răspunsuri la întrebări precum:
Cum să combinăm corect alimentele la o masă, ca să nu avem probleme digestive?
La ce să fim atenți când cumpărăm carne de miel și care sunt cele mai sănătoase moduri de a găti această carne?
E mai sănătoasă carnea de ied decât cea de miel?
Ce măsuri de prim-ajutor să luăm, în caz de probleme digestive?
Cum scăpăm rapid de kilogramele acumulate în perioada Sărbătorilor?
Cum aducem colesterolul în limite normale, fără medicamete?
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…