Din cuprinsul articolului
Procesul de îmbătrânire, după cum au descoperit specialiștii, se poate realiza prin procesul de glicolizare. Glicolizarea constă în fixarea nonenzimatică și ireversibilă a glucozei la azotul terminal al unei proteine, potrivit dictio.ro. Cu toate că nu este mereu ușor să mănânci echilibrat, este bine să cunoști ce alimente îți pot afecta pielea. Iată care sunt alimentele de risc, care îți pot afecta atât sănătatea, cât și pielea.
Alimentele de mai sus nu prezintă un risc major, dacă sunt consumate moderat. Alimentația este despre echilibru. Astfel, te poți bucura de unele momente și mici plăceri, însă trebuie să fii atent la excese.
Prof. Dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, explică cum funcționează…
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…
Carmen Harra a lansat o previziune: viitorul președinte al Statelor Unite nu va fi doar…
Secretul pentru a curăța toaleta pe timp de noapte - Atunci când vine vorba de…
Cristina Demetrescu anticipează importante schimbări în ceea ce privește zodiile începând cu 5 noiembrie. Marte…