Din cuprinsul articolului
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit, în cadrul secțiunii „Leacul Zilei” din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre o ciupercă miraculoasă, aducătoare de multiple beneficii pentru sănătatea organismului uman.
”Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante.
E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.
Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore.
Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa.
Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.
Planta cu efect antibiotic
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o planta cu efect antibiotic. Este foarte bună pentru astm, probleme ale stomacului sau afecțiuni hepatice.
„Este o plantă foarte cunoscută care se întâlnește și la noi. Se numește iarba mare şi se găseşte în plafar.
Se consumă de la această plantă şi rizomul, și rădăcina groasă, şi rădăcinile subţiri, şi tulpina, și floarea.
Din floarea de iarbă mare se face tinctură și se bea.
Această iarbă mare e foarte bună şi merge ca un antibiotic pe tot ce înseamnă bacilul Koch, pentru alergii, pentru tot astm bronșic. Conține vitamina B5, B12, A, C și este un antioxidant foarte bun hepatic.
De asemenea, ajută la tonifierea stomacului și este foarte bună pentru tot ce înseamnă partea diuretică, adică pietre la rinichi etc.
Este bună şi împotriva viermișorilor, a paraziților.
Se mai folosește și în problemele genitale, dar nu se de voie să fie băută de femeile însărcinate, pentru că ceaiul poate crea unele probleme la uter.
Ceaiul de iarba mare se poate cumpăra de la plafar, dar îl putem culege şi singuri. Numai că planta nu trebuie să fie adultă, trebuie să fie până în trei ani, pentru ca rădăcina să nu devină lemnoasă”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.