Din cuprinsul articolului
Lidia Fecioru: Cum ne provocăm boli prin emoții negative. Bioenergoterapeutul trage un semnal de alarmă spunând că ne facem singuri rău. Iată ce trebuie știut.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt principalele boli cauzate de emoții și cum fiecare stare în parte lovește către un organ.
Terapeuta spune că majoritatea stărilor negative sunt cauzate chiar de noi înșine și, tocmai din acest motiv, trebuie să învățăm să le controlăm.
„Sunt unele probleme care vin karmic, dar sunt și foarte multe care vin din cauza obiceiurilor noastre din viață.
Adică, dacă noi trăim într-o viață tristă, ternă, cu supărări, începe să vină o formă de negativitate în sufletul nostru și noi vom transforma corpul nostru într-o magazie de boli.
Primul lucru se va duce pe fondul energetic, oamenii se vor îmbolnăvi energetic. Șă nu uităm că și invidia, egoismul, îmbolnăvesc foarte tare.
Oamenii nu își dau seama atunci când spun: Dar ce am spus rău? De fapt, în sufletul lui e o formă de invidie, care îl îmbolnăvește pe parcurs.
Nu ne bucurăm pentru ceilalți, pentru că negativul e mai accesibil și e mai ușor să se ducă aici, decât către pozitiv”, a declarat Lidia Fecioru, în emisiunea La Măruță, difuzată pe ProTV.
„Când femeia își vorbește de rău bărbatul, chiar dacă el nu aude, ea de fiecare dată se lovește cu lovituri crunte, în organele ei genitale, adică sâni și restul organelor. Și ne trezim cu diferite tumori, probleme, din această cauză.”, a continuat aceasta.
„Stresul dezvoltă și își pune amprenta asupra glandei tiroide. Ea ține de tot ce înseamnă emoțional, de sistemul nervos. Nici nu trebuie să fim foarte indiferenți, dar nici prea empatici.
Să nu-ți încarci prea mult sufletul cu problemele celor din jur, pentru că atunci se îmbolnăvește tiroida. Ea dă semne de agitație, palpitații, sufocare, intrare în panică, agitație, insomnie și de aici începe coșmarul.”, a continuat ea.
„Frica este a rinichilor și iarăși ne întoarcem la sistemul nervos, care începe să scoată mult mai multă adrenalină, decât hormon și atunci ne dăm peste cap tot ce înseamnă pancreas, glanda tiroidă.
Nu trebuie să fim indiferenți, ci echilibrați. Trebuie să facem lucruri frumoase pentru noi, măcar 15 minute trebuie să ne găsim și pentru noi”, a mai explicat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii difuzate pe ProTV.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…