Sari la conținut

Lidia Fecioru: acest ceai reface celule creierului, detoxifică ficatul și curăță sângele! Este un elexir miraculos pentru organe!

Cu toții mâncăm stafide înmuiate de când eram copii, dar te-ai întrebat vreodată cât de bune sau rele sunt? Ei bine,sunt un adevărat elexir pentru sănătate, după cum dezvăluie și Lidia Fecioru.

Această băutură are rolul de a îmbunătăți digestia, de a elimina toxinele și de a furniza o varietate de nutrienți și antioxidanți importanți. În plus,  este delicios, aromat și extrem de ușor de preparat.

„Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui.

Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 250g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele.

Fierbem 5-6 minute, la fic mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa
Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului.

Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Beneficii stafide: Sursă bună de antioxidanți

Stafidele sunt bogate în antioxidanți, care sunt compuși benefici care vă protejează celulele împotriva compușilor nocivi cunoscuți sub numele de radicali liberi.

Stafidele sunt deosebit de bogate în acid ferulic, rutina, quercetină și acid trans-caftaric .

Antioxidanții joacă un rol cheie în sănătate și pot proteja împotriva afecțiunilor cronice precum cancerul, diabetul de tip 2 și boala Alzheimer.

Beneficii stafide: Poate proteja împotriva deficienței de fier

Stafidele conțin o cantitate suficientă de fier, cu doar 1 uncie (28 de grame) furnizând aproape 3% din valoarea zilnică (VD).

Acest mineral este implicat în transportul oxigenului și producția de globule roșii. Dacă nu obțineți suficient fier în dieta dumneavoastră poate duce la anemie cu deficit de fier, o afecțiune ale cărei simptome includ oboseală, dificultăți de respirație, piele palidă și slăbiciune.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel