Din cuprinsul articolului
Lidia Fecioru a prezentat băutura care ne ajută la curățarea ficatului. Avem nevoie de doar două ingrediente banale: 6 litri de apă și un kilogram de cartofi!
Peste un kilogram de cartofi, se toarnă șase litri de apă și se dă la foc mic. Această compoziție trebuie lăsată la fiert timp de patru ore.
După ce au fiert patru ore, cartofii se pisează cu coajă cu tot, se amestecă, apoi se lasă la răcit.
După câteva ore, cartofii se vor așeza la fund, iar deasupra va rămâne un lichid. Lidia Fecioru ne spune că secretul este chiar acel lichid, nu piureul de cartofi.
Lichidul care a rămas se pune într-o sticlă cu ajutorul unui polonic. Se bea câte două linguri de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.
Acest lichid curăță ficatul, asigură Lidia Fecioru. Este indicat și în ciroză hepatică!
Nu mai arunca cojile de măr! Un ingredient natural găsit în coaja de mar (acid…
Cancerul de sân afectează una din opt femei și, deși decesele au scăzut datorită unui…
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…