Din cuprinsul articolului
Lemn sau plastic? Află care sunt beneficiile folosirii pieptenului potrivit pentru părul tău.
Cu toții ne-am dori un păr gros, strălucitor și sănătos. Dar genetica, mediul și poluarea joacă un rol important și ne transformă părul fragil, aspru și încrețit. Dar trebuie să continuăm să facem tot ce ține de noi pentru a avea un păr puternic și sănătos.
Trecerea de la un pieptene din plastic la unul din lemn poate provoca mai puține daune părului și poate ajuta la menținerea părului sănătos.
Atunci când îți piepteni părul cu un pieptene din plastic, se creează statică în păr, ceea ce face părul fragil și casant, dar nu este cazul pieptenilor din lemn. Pieptenii din lemn NU creează statică pe păr și îl protejează de rupere.
Iată motivele pentru care ar trebui să încetați să utilizați un pieptene de plastic și să începeți să utilizați un pieptene din lemn.
1. Pieptenii din lemn sunt delicați cu părul. Nu trage de păr atunci când îl pieptăni sau descâlci. Sunt netezi pe păr și ajută la menținerea sănătății părului.
2. Salvează scalpul de daune cauzate de pieptănare. Deoarece pieptenii din lemn au dinți care au margini mai netede, tind să provoace mai puține daune scalpului, promovând în același timp circulația sângelui în scalp.
3. Ajută cu mătreața. Dintii de lemn asigură o bună sănătate a scalpului, reducând șansele de mătreață.
4. Ajută la reducerea uscăciunii și a grăsimii scalpului. Când utilizați un pieptene din lemn, există o distribuție adecvată a sebumului atât în scalp, cât și în păr. Acest lucru vă menține părul mai puțin gras sau mai puțin uscat.
Unii piepteni din lemn sunt fabricați din anumite lemne, cum ar fi trunchiurile copacului de neem. Acești piepteni servesc un scop special pentru păr, cum ar fi prevenirea alergiilor sau a creșterii fungice, dacă există.
De asemenea, pieptenii din lemn sunt prietenoși cu mediul, spre deosebire de pieptenii din plastic.
Codul Numeric Personal (CNP) este un identificator unic atribuit fiecărei persoane născute sau rezidente în…
Alegeri prezidențiale. 14 candidați pe buletinul de vot. Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi…
19 milioane de români sunt aşteptaţi, duminică, 24 noiembrie, la urne, în cele aproape 19.000…
La ce oră se închid secțiile de votare in cele aproape 19.000 de secții de…
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt cele patru zodii…
Zi neagră pentru muzica românească! Marius Baţu, o legendă a muzicii folk, s-a stins din…