Sari la conținut

Leacul anti-cancer descoperit de un călugăr. Se prepară din trei ingrediente banale

Remediul pentru cancer care are la bază planta de Aloe vera a fost descoperit de călugărul catolic Romano Zago în Brazilia, unde a fost născut și și-a petrecut tinerețea. Părintele a scris și o carte, în speranța că astfel va putea ajuta cât mai multă lume.

Părintele Romano afirmă că acest remediu natural este eficient în tratarea tuturor tipurilor de cancer. Rezultatele pozitive ale acestui tratament pot fi observate în două- trei luni.

Pentru a prepara acest medicament naturist aveți nevoie de numai trei ingrediente, scrie www.fitfoodhouse.net: frunze de aloe, miere și alcool.

Planta de Aloe este considerată una din cele mai puternice plante, fiind recunoscută pentru proprietățile antioxidante, antibacteriene și anticancer.

REȚETA
Ingrediente necesare:

300 g de frunze de Aloe vera (proaspete)
500 g de miere pură, de bună calitate
4-5 linguri de rom

Preparare:

Spălați frunzele de Aloe și îndepărtați-le spinii. Tăiați-le în bucăți și introduceți-le în blender alături de miere și rom. Amestecați pentru 2-3 minute, până când obțineți un amestec omogen.

Păstrați siropul la frigider într-un recipient de sticlă de culoare închisă.

Utilizare:

Agitați sticla înainte de consum pentru a amesteca ingredientele. Consumați una sau două linguri (preferabil una pentru început), de trei ori pe zi (dimineața, la prânz și seara), cu jumătate de oră înainte de masă.

Amestecul preparat este suficient pentru aproximativ zece zile.

Ar trebui să consumați tot conținutul unei sticle.

Trebuie să păstrați un interval de 10 zile între „tratamente”.

În timpul tratamentului se recomandă să evitați consumul de carne, zahăr rafinat, coloranți artificiali, făină albă, lactate, chimicale, îndulcitori și alte produse asemănătoare.

Meniul ar trebui compus din alimente organice sănătoase, precum kale, usturoi, ceapă, spirulină, fructe proaspete, semințe germinate, ghimbir, broccoli, chlorella, conopidă și afine.

Elena Oceanu

Absolventă a secției „Jurnalism și Științele Comunicării” a Universității din București, mi-am început cariera în 2012, la „Evenimentul Zilei”. De atunci, m-am concentrat pe jurnalismul medical, analizând subiecte relevante din domeniul sănătății, ultimele cercetări științifice și recomandările oferite de specialiști. Experiența acumulată include numeroase interviuri cu medici de renume, atât din România, cât și din străinătate, precum și moderarea unei emisiuni medicale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel