Din cuprinsul articolului
Câteva tehnici și trucuri puțin cunoscute există de ceva timp și, în mod interesant, nici măcar nu suntem conștienți. Congelarea lămâilor este una dintre acestea, dar suntem aproape siguri că nu ați încercat niciodată să introduceți lămâile proaspăt cumpărate în congelator. gresim? Probabil ca nu.
Când adăugați doar câteva picături de lămâie în mâncare, mâncarea nu numai că are un gust mai proaspăt, dar dezvoltă și un gust mai fascinant. Sucul de lămâie este la fel de renumit pentru cât de bine se amestecă cu diferite băuturi. Face ca lichidele și cocktailurile să aibă un gust și mai bun.
Când veți simți un gust de plăcintă cu lămâie sau lemon curd, veți fi de acord că aceste delicii atât de paradistice îmbină perfect plăcerea cheagului sau a plăcintei cu gustul revigorant de citrice al lămâii. Deci, cu asta, punem pariu că sunteți gata să aflați cât de bine vă va servi sucul de lămâie, mai ales când stoarceți lămâile.
În circumstanțe normale, oamenii nu mănâncă lămâi ca gustări. Acest lucru se datorează faptului că au gust acru și sunt acre. În momentul în care le înghețați, le faceți mai potrivite pentru a fi consumate ca gustare, deoarece congelarea reduce considerabil aciditatea lămâilor.
Până acum, probabil ați auzit de beneficiile uimitoare ale lămâii pentru sănătate. Exemple de aceste beneficii medicale includ vitamina c, care este cunoscută pentru întărirea sistemului imunitar. De asemenea, ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Lămâile conțin, de asemenea, substanțe despre care se știe că ajută la prevenirea cancerului, la reglarea tensiunii arteriale și, de asemenea, ajută persoanele care suferă de probleme de sănătate mintală. Consumul de lămâie vă va ajuta să luptați atât cu stresul, cât și cu depresia.
Dacă vă întrebați ce anume face ca lămâia congelată să aibă un gust diferit, răspunsul este foarte simplu. În comparație cu lămâile păstrate la temperatura camerei, lămâile congelate au o aciditate scăzută, motiv pentru care sunt mai puțin acre. Dacă îi permiteți să se dezghețe, aciditatea va reveni.
De asemenea, trebuie să rețineți că o coajă de lămâie conține de aproximativ 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie din pulpă. Ca atare, ar trebui să folosiți această coajă în loc să aruncați o sursă atât de mare de nutrienți. Coaja congelată este de fapt foarte gustoasă, o să-ți placă. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă spălați bine lămâia înainte de a o păstra în congelator.
Coaja de lămâie va adăuga, de asemenea, acel gust răcoritor și unic băuturilor și alimentelor tale. Tot ce trebuie să faceți este să presărați puțin din el pe salate, niște înghețată sau chiar pe spaghete. Aveți încredere în noi, vă veți bucura cu adevărat de aroma uimitoare.
Asigurați-vă că lămâile sunt complet înghețate înainte de a începe să aplicați cojile pe oricare dintre alimentele dorite.
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…