La 51 de ani, Anjula Devi nu are niciun rid și ar putea fi ușor confundată cu o tânără de 30 de ani.
Mamă a doi copii, Anjula susține că secretul tinereții ei sunt condimentele pe care le adaugă în toate mâncărurile.
Anjula este indiancă, iar mâncarea tradițională indiană este recunoscută pentru gustul picant.
Anjula a învățat să gătească de la tatăl ei și acum are o școală unde oameniii pot învăța să gătească mâncare tradițională indiană.
‘Imi place să gătesc legume proaspete și verdețuri și nu folosesc niciodată coloranți artificiali sau conservanți. ”, a spus Anjula.
Femeia susține că secretul tinereții ei sunt condimele și cele pe care le folosește cel mai des sunt următoarele:
tumeric
coriandru
semințe de muștar
kashmiri chilli
scorțișoară
cardamon verde
”Condimentele ne ajută să ne menținem tineri, iar sunt dovada vie”, a adăugat Anjula.
Elena Oceanu
Absolventă a secției „Jurnalism și Științele Comunicării” a Universității din București, mi-am început cariera în 2012, la „Evenimentul Zilei”. De atunci, m-am concentrat pe jurnalismul medical, analizând subiecte relevante din domeniul sănătății, ultimele cercetări științifice și recomandările oferite de specialiști. Experiența acumulată include numeroase interviuri cu medici de renume, atât din România, cât și din străinătate, precum și moderarea unei emisiuni medicale.