Julie Daniluk, nutriționist din Statele Unite ne-a spus povestea ei de viață și cum a putut să scape de 3 boli inflamatorii cu ajutorul unui condiment simplu : turmericul.
„Aveam 3 boli inflamatorii și aproape am murit în urma unei intoxicații alimentare în Thailanda, așa că a trebuit să fac ceva în legătură cu sănătatea mea. Am scos tot ceea ce conținea făină albă, zahăr și grăsimi. Am găsit în schimb turmericul”
Turmericul este bogat într-un anti-oxidant care se numește curcumină și care are rolul de a slăbi răspunsul inflamator și de a ameliora durerile produse de aceste boli.
„Chiar dacă are culoarea galbenă nu are un gust foarte piperat, e mai mult ca scorțișoara, iar eu îl folosesc foarte mult în dieta mea – de la smoothie-uri la biscuiți”
A.
Călin Georgescu a ieșit învingător din primul tur al alegerilor prezidențiale din România, având un…
Consumul de alimente în care se găsesc reziduuri de pesticide poate produce efecte nocive asupra…
Noiembrie se anunță a fi o lună cu adevărat de bun augur pentru 3 dintre…
Medic specialist, despre colesterol. Conform terminologiei medicale, colesterolul este un sterol și lipide conținute în…
Anunț de ultimă oră pentru seniorii cu pensie mică și grupe de muncă.După ce mai…
Rezultatele oferite de exit-poll-uri care arată succesul fabulos pe care Călin Georgescu, candidat prezidențiale 2024, …