Din cuprinsul articolului
Irina Loghin a făcut ASTA, timp de 11 zile. Îndrăgita artistă a dezvăluit de-a lungul timpului câteva dintre secretele care au ajutat-o să se mențină în timp.
Pentru cei care nu știu, interpretă de muzică populară a renunțat la acest obicei banal în urmă cu 40 de ani. Există un aliment pe care artista l-a exclus din meniul său zilnic!
Fiind o mare iubitoare de animale, marea doamnă a muzicii populare românești a dezvăluit în cadrul unui interviu că obișnuia să plece de acasă atunci când se tăia porcul de Ignat. În plus, acesta este și motivul pentru care Irina Loghin a scos carnea din alimentația sa, în urmă cu peste 40 de ani.
Artista a luat această decizie după ce, în 1979, a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericul. Totul s-a întâmplat în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu.
Am tăiat-o de pe lista alimentelor!
„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.
Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.
M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.
Se întâmpla prin ’79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…
Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin în show-ul moderat de Irina Păcurariu, potrivit Fanatik.
A ținut post negru timp de 11 zile
Sunt putini cei care stiu, insa Irina Loghin a tinut si post negru, abtinandu-se sa manance pentru o perioada de 11 zile.
„N-am mâncat mai nimic timp de 11 zile, am băut doar apă. Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul. Aş fi ţinut 40 de zile, însă începusem să tremur toată, şi am trecut pe supe strecurate. Atunci m-am vindecat şi de ulcer”.
Sursă FOTO: Facebook