Din cuprinsul articolului
Inhalatorul unic în lume. Inhalatorul cu sare uscată, un sistem inovativ inventat de un român, este din ce în ce mai apreciat atât de români cat și de cei din străinătate.
Inhalatorul salin este avizat de Ministerul Sănătății și decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
Sistemul inovativ a ameliorat și a scăzut frecvența virozelor, precum răceala și gripa, pentru un procent considerabil de pacienți. A vindecat tusea şi a redus drastic sensibilitatea la alergeni. I-a ajutat să-şi uşureze respirația și să elimine secrețiile din plămâni.
De asemenea, SaltMed a ajutat in tratarea unor afectiuni mai grave cum sunt bronșiolita, wheezing-ul recurent, astmul, pneumonia, otitele sau sinuzita la copii.
Inginerul Constantin Pascu este inventatorul tehnologiei care stă la baza inhalatorului cu sare uscată. Este o soluție simplă, naturală, comodă, fără ingerarea unor substanțe chimice.
Metodă de tratare a afecțiunilor respiratorii, terapia cu sare a devenit una dintre cele mai folosite din întreaga lume.
„Încă de la început, misiunea noastră la SaltMed a fost să ajutăm cât mai mulți oameni cu probleme respiratorii. Prin urmare, primul lucru pe care l-am făcut a fost să ascultam ceea ce ne spun medicii și pacienții care l–au utilizat, pentru a face misiunea cât mai ușoară pentru ei. Așa că după ani grei de muncă am dus terapia salina SaltMed în casele a peste 30.000 de oameni.
Majoritatea celor care au beneficiat de terapia SaltMed sunt părinții, pentru că ei au în grijă copiii și le-au oferit această terapie pentru a reduce numărul de viroze acute respiratorii, în speță a răcelilor și gripelor.”, spune Ilie Lăzărescu, Directorul General Saltmed, potrivit antena3.ro.
Inhalatorul cu sare uscată nu are contraindicații sau efecte secundare și poate fi folosit și preventiv.
Se folosește înaintea sezonului rece, în special la copiii care întră în colectivitate și vor da piept cu mulțimea de germeni pe care îi presupune colectivitatea, sau la pacienții cu afecțiuni crnice care se află în pragul unui sezon rece și sunt predispuși la îmbolnăviri.
Este benefic și pentru pacienții cu astm bronșic sau rinită alergică, înaintea sezonului de debut al exacerbărilor. Ședințele de terapie sunt în jur de o oră, în confortul locuinței, pe o perioadă indelungată, la recomandarea medicului.
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a propus un leac pentru ciocurile din călcâie. După spusele ei, ciocurile…
Din învățămintele rămase de la Părintele Cleopa, descoperim cel mai mare demon pe care noi…
Vești noi pentru seniori. Seniorii cu venituri mai mici de 3.000 de lei ar putea…