Din cuprinsul articolului
Facultatea de Inginerie Alimentară a Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în parteneriat cu The Family Butchers, va inaugura „Laboratorul Consumatorului” dedicat co-creării de produse din carne hibridă.
Inițiativa este inclusă în cadrul proiectului EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 2024, destinat îmbunătățirii legăturii dintre consumatori și industria alimentară.
Colaborarea cu The Family Butchers SRL este considerată esențială pentru a transforma ideile generate în cadrul laboratorului în produse concrete, care să aducă valoare consumatorilor.
Produsele din carne hibridă combină carne cu ingrediente vegetale, precum leguminoase (precum mazărea, năutul, lintea și lupinul), proteine vegetale, ciuperci sau semințe.
Aceste produse conțin o cantitate mai redusă de carne, grăsimi și colesterol, dar sunt bogate în proteine comparativ cu produsele tradiționale.
Citeşte continuarea AICI.
A doua lună de toamnă va fi marcată de evenimente astrologice importante: Eclipsa de soare…
Un nou studiu publicat în revista de specialitate JAMA Network Open atrage atenţia asupra faptului…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, atrage atenţia că peste 10.000 de români pierd lupta cu cancerul…
Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care modifică procedura de autorizare a unităţilor…
Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu desfășoară analiza calitativă a proiectului „Harta Longevității în România”…
Furtuna Ashley se pregătește să intre pe teritoriul țării noastre și va aduce un val…