În zilele răcoroase de toamnă tot ce vrei să faci este să stai în pat, înfofolită şi să te relaxezi, însă, nimic nu rezonează mai bine cu relaxarea decât o ciocolată caldă. Decât să cumperi cine ştie ce prafuri cu chimicale, care se transformă în ciocolată caldă, îţi propunem să încerci o reţetă naturală de ciocolată caldă. Pentru cei care au intolerenţă la lactorză pot înlocui laptele de vacă cu laptele de migdale.
Se prepară foarte simplu. Iată de ce ingrediente ai nevoie
Mode de preparare
Amestecă apa şi ciocolata într-o oală la foc mic până când se omogenizează. Adaugă zahărul şi amestecă pănă când se topeşte. Dă focul mai tare până când amestecul dă în clocot şi amestecă încă 2 minute. Adaugă laptele şi vanilia şi amestecă până când ai obţinut consistenţa potrivită.
Serveşte cu bezele şi cu scoţişoară. Dacă nu vrei asta poţi adăuga chipsuri de ciocolată şi frişcă.
A.
În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…
Invitată recent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Oana…
Vești bune pentru unii pensionari. Un proiect de lege care are în prim plan veniturile…
Semnificația ultimei cifre din CNP. Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la Antena 3, ce dezvăluie…
Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…
Nu este vorba de stres: semnificația spirituală a căderii părului. Calviția și căderea părului sunt…