Mai multe studii au demonstrat beneficiile extraordinare ale ciocolatei. Un cercetător în neuroștiințe a numit-o ”Alimentul anului 2014” și susține că e sănătos să mâncăm zilnic acest desert delicios.
Acum, un nou studiu arată că cicolata ar reduce riscul de diabet. Au fost analizate date de la 8000 de persoane și s-a descoperit că cei care mâncau ciocolată o dată pe lună, aveau un risc mai sczut de diabet. Persoanele care mâncau de patru ori pe săptămână ciocolată își scădeau riscul de diabet cu 13%.
Ciocolata neagră, cea mai sănătoasă
Toate beneficiile se datorează principalului ingredient din ciocolată-cacao- de aceea cu cât conține mai multă, cu atât mai bine. O ciocolată sănătoasă trebuie să conțină minimum 75% cacao.
Un pătrățel de ciocolată neagră după masă, ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și senzația de sațietate se va menține mai mult timp, așa că nu vei mai fi tentat să iei gustări.
Potrivit recomandărilor, porția de ciocolată nu trebuie să fie mai mare decât vârful degetului mare.
Numărul 666 sau „numărul bestiei” în Noul Testament nu are proprietăți matematice remarcabile, dar dacă…
Semnele care anunță demența încă din tinerețe. Numeroase boli dezvoltate la bătrânețe pot fi "prevestite"…
Horoscop chinezesc pentru finalul lunii noiembrie. Este o perioadă a schimbărilor și o oportunitate pentru…
Ai răcit? Poate simți deja durere în gât, dureri musculare sau tuse seacă, însă, poți…
Premiu oferit pentru EXCELENȚĂ ÎN MEDICINĂ. Cine este dr. Șerban Dragosloveanu, omagiat la Gala Capital…
Boala epocii moderne capătă amploare. Este adevărat că adesea uităm că sănătatea noastră este cea…