Din cuprinsul articolului
Medic infecționist: „În România, după ce s-au epuizat medicamentele din protocol, medicii sunt obligați să lase pacienții să moară. Pentru că…”
Medicul infecționist Ion Alexie este cunoscut pentru faptul că a prezentat protocolul de tratament pe care îl aplică pacienților internați cu Covid-19 la spitalul Summerlin din Las Vegas. În SUA, Ivermectina este al doilea antiviral aprobat după Remdesivir. Prin urmare, doctorul le administrează pacienților „în combinație sinergistică” sau separat, în funcție de severitatea bolii și de specificul persoanelor internate.
Recent, medicul infecționist a transmis un mesaj în care prezintă care sunt cele două obiective ale tratamentului pentru infecția Covid-19.
„Medic infecționist: UN MESAJ IMPORTANT DE LA DR. ALEXIE DIN LAS VEGAS.
Tratementul infectiei Covid 19 are in mare doua obiective:
Pina acum nici-un medicament aniviral incluzind Remdesivirul, Favipiravirul sau Umifenovirul ( Arbidol) nu au dovedit ca prelungesc viata/scad mortalitateaAzi 9 Martie 2021 exista spitale din provincie care nu au nici un medicament antiviral din cele de mai susDistrugerea virusului se poate incerca ai cu anticorpi monoclonali foarte scumpi care la rindul lor nici ei nu au dovedit ca pot prelungi viata bolnavilor de Covid 19Plasma convalescenta in general a dat rezultate neconcludente
A. Inflamatia si furtuna de citokine cu Dezametazona,Solumedrol sau alti steroizi, si medicamente imunomodulatoare foarte scumpe cum ar fi Tocilizumabul si alteleB. Cheagurile de singe cu medicamente anticoagulante precum heparina fractionata/ ClexaneC. Intarirea sistemului imun cu Vitamina D3, Zinc si Vitamina CD. Oxigen
In afara de faptul ca antiviralele nu prelungesc viata si nu se gasesc intotdeauna in toate spitalele, in Romania mai exista o alta problema mare. Protocolul de tratament pentru Covid 19 nu indica ce tratamente sa se faca la multii pacineti care nu au raspuns la tratmentele din protocol sau la cei care s-au complicat.Cu alte cuvinte dupa ce s-au epuizat medicamentele din protocolul romanesc, medicii sint obligati sa lase pacientii sa moara. Pentru ca protocolul nu le da voie sa incerece si alte terapii.Protocolul de tratament Covid ar trebuie sa mentioneze si alte tratamente care se folosesc in alte tari mai ales pentru cazurile la care protocolul nu a dat rezultate.In alte tari din lume incluzind America, in afara de medicamentele din protocolul romanesc se mai folosesc si:
- Megadoze de steroizi
- Ivermectinana care este folosita in SUA, America de Sud, Slovacia, Macedonia, India, Pakistan, Egypt Africa de Sud, Zimbabwe si alte tari
Dupa parerea mea protocolul din Romania trebuie revizuit in asa fel incit medicilor sa li se dea posibilitatea sa adapteze protocolul in functie de disponibilitatea medicamentelor, caracteristicile pacientilor si raspunsul la tratmentele anterioareRespect!”, este mesajul medicul infecționist Ion Alexie, pe pagina de Facerbook a lui Cristi Brancu.
Nu mai arunca cojile de măr! Un ingredient natural găsit în coaja de mar (acid…
Cancerul de sân afectează una din opt femei și, deși decesele au scăzut datorită unui…
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…