Din cuprinsul articolului
Ingrediente pentru aluat:
Ingrediente pentru umplutura si servire: gem/crema de ciocolata, zahar pudra
Mod de preparare:
Topeste margarina cu uleiul si laptele de soia intr-o cratita. Separat, combina faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si praful de sare.
Toarna ingredientele lichide in cele uscate si amesteca pana obtii un aluat usor lipicios.
Ia cate 1-2 linguri de compozitie, intinde aluatul usor cu degetele pe un blat infainat, pune o lingurita din umplutura preferata la mijloc (gem, crema de ciocolata, crema de vanilie, etc).
Strange marginile aluatului in jurul compozitiei si lipeste-le cat mai bine.
Prajeste gogosile in baie de ulei cateva secunde pe fiecare parte, pana devin aurii. Scoate-le si trece-le prin zahar pudra inainte de servire.
Alte idei de deserturi:
Știai că 30% dintre cuplurile infertile (nu reușesc să obțină sarcina natural după cel puțin…
Astrologia ne oferă o privire fascinantă asupra influenței pe care data nașterii o are asupra…
Cum să-ți monitorizezi tensiunea arterială. Monitorizarea regulată a tensiunii arteriale te poate ajuta să gestionezi…
ALERTĂ meteo. Un vortex polar care se va răspândi din nord va schimba configurația generală…
Arderea frunzelor de dafin este o practică veche, cunoscută pentru multiplele sale beneficii. De la…
Ești inteligent? Inteligența nu înseamnă doar scoruri ridicate la teste de IQ. Psihologii au descoperit…