Din cuprinsul articolului
Harbuji murați, tăiați felii, la borcan, pentru iarnă. Multe gospodine obisnuiesc sa pregăteasca pentru iarnă, pe langă nelipsitele gogonele în saramură și pepeni verzi la murat.
Pentru a avea harbuji murați cu miez sănătos, secretul stă în modul lor de alegere. Nu alegeți harbujii prea copți! Bateți-i cu palma și sunetul trebuie să fie unul curat si nu, ,înfundat și greoi”.
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…
La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…
Adrian, un român stabilit în Spania, a scăpat ca prin minune din inundațiile care au…