Renunțarea la un anumit aliment poate fi cheia longevității, potrivit unui nou studiu.
Dacă mănânci multe fructe și legume și nu te mai atingi de carne, îți scai considerabil riscul de infarct și accident vascular cerebral, arată rezultatele unui studiu care a analizat stilul de viață și obiceiurile alimentare a 450.000 de europeni.
Cei care adoptă o dietă semi-vegetariană, adică 70% din hrana lor provine din surse vegetale, au un risc cu 20% mai mic să dezvolte boli cardiovasculare.
Medic, despre importanța VITAMINEI D în organism! În ultimii ani, auzim și citim din ce în…
Sănătatea este un fundament al vieții noastre, un fir invizibil care leagă trupul, mintea și…
Institutul Național de Sănătate Publică, omagiat la Gala Performeri din Sănătate 2024. Premiile Speciale au…
Nu mai arunca cojile de măr! Un ingredient natural găsit în coaja de mar (acid…
Cancerul de sân afectează una din opt femei și, deși decesele au scăzut datorită unui…
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…