Sindormul ovarelor polichistice înseamnă chisturi la nivelul ovarelor, care se manifestă prin somptome precum pilozitate excesivă, dureri în timpul actului sexual, acnee, căderea părului, obezitate şi distribuţia grăsimii în partea de sus a corpului
Exerciţiile sunt benefice organismului, însă beneficiile acestora se văd cel mai bine pentru femeile care suferă de sindromul ovarelor polichistice sau alte boli hormonale, conform unui studiu brazilian.
Aceştia au testat două grupuri de femei, unul care aveau sindromul, altul care erau sănătoase.
Femeile cu sindromul ovarelor polichistice sunt adesea depresive deoarece boala le răpeşte frumuseţea, stima de sine şi încrederea în forţele proprii.
După ce au început antrenamentul de forţă care se baza mai mult pe antrenarea picioarelor, coapselor, braţelor cu greutăţi şi prese, timp de 16 săptămâni acestea au răspuns apoi la un chestionar care viza satisfacţia vieţii sexuale şi starea de spirit generală.
Femeile care aveau sindromul ovarelor polichistice au observat că au scăzut în greutate şi că se simt mult mai împlinite, durerile din timpul actului sexual s-au diminuat şi sănătatea lor s-a îmbunătăţit
A.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…