Aditivul alimentar reprezinta orice substanta naturala sau chimica care nu este consumata ca aliment in sine si nu este folosita ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritiva si care se adauga intentionat, cu un scop tehnologic (incluzand modificari organoleptice) in timpul producerii, procesarii, prepararii, tratarii, impachetarii, ambalarii, transportului si stocarii unui aliment, devenind un component sau afectand intr-un fel caracteristicile alimentelor la care se adauga.
Pensie minimă garantată mai mare. Pensionarii din România care beneficiază de indemnizația socială minimă garantată…
Diabetul este una dintre cele mai răspândite boli cronice ale secolului XXI, iar faza de…
Pensionarii din România care încasează pensii mai mici de 3.000 de lei ar putea beneficia…
Fericirea a fost dintotdeauna o căutare universală. Însă, potrivit neurologului american Dr. Alex Korb, care…
Gabriel Cotabiță, una dintre cele mai îndrăgite figuri ale muzicii ușoare românești, s-a stins din…
Cancerul de colon, una dintre cele mai frecvente forme de cancer, este a doua cauză…