Din cuprinsul articolului
Dureri asociate cu cancerul. Durerea asociată cu cancerul nu are o singură definiție sau nu poate fi definită într-o manieră specială, deoarece intensitatea și gradul durerii variază de la individ la individ și de la locația și natura creșterii canceroase.
Mulți oameni suferă de durere în timpul cancerului. Fiecare pacient cu cancer va avea un prag diferit al percepției durerii. Doar pacientul va putea descrie intensitatea durerii resimțite. Cu ocazia consulturilor medicale periodice, pacientul trebuie să-și informeze medicul despre momentul apariției episoadelor dureroase și despre eficiența sau ineficiența tratamentului.
În momentul consultului medical, este foarte important ca medicului să i se răspundă cu sinceritate și cât mai la obiect, atunci când întreabă despre caracterul durerii.
În acest articol, vom explora diferitele dureri asociate cu cancerul, astfel încât să îi ajute pe cititori să înțeleagă durerea și să obțină ajutor medical cât mai devreme. Trebuie să știți că concluzia în jurul durerii trebuie testată și aprobată medical.
Dacă vi s-a îndepărtat un braț, un picior sau chiar un sân, este posibil să simțiți în continuare durere sau alte sentimente neobișnuite sau neplăcute care par să provină din partea absentă (fantomă) a corpului. Medicii nu sunt siguri de ce se întâmplă acest lucru, dar durerea fantomă este reală; nu este „totul în capul tău”.
Mulți pacienți ezită să se deschidă asupra durerii. Acest lucru se datorează parțial pentru că nu vor să deranjeze medicul și parțial pentru că nu vor să aducă în discuție o altă problemă înaintea altora.
Din păcate, majoritatea pacienților nici măcar nu înțeleg durerea. Este foarte important să informați medicul despre durere, astfel încât să se poată administra medicamente și medicamente care să le anuleze efectul. Există mai multe analgezice care pot ameliora durerea. Dar nu vă prescrie singur astfel de medicamente și așteptați ca medicul să vă recomande.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…