Categories: Expertul zilei

Dr. Mihaela Bilic, despre asocierea alimentelor. „Echilibrat înseamnă asociat

Din cuprinsul articolului

Asocierea corectă a alimentelor poate fi soluția ideală pentru a ține greutatea sub control. Prin combinarea alimentelor, grăsimea poate fi arsă în mod adecvat; în felul acesta, în organism nu mai rămân particule de hrană nedigerate. Contrar părerii generale, alimentele trebuie asociate ca să fie acoperit tot necesarul de nutrienți pentru organism.

Recent, celebrul medic nutriționist Mihaela Bilic a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a făcut dezvăluiri importante despre asocierea alimentelor.

Echilibrat înseamnă asociat

„Contrar părerii generale, alimentele trebuie asociate ca să fie acoperit tot necesarul de nutrienți pentru organism. Carnea conține proteine și grăsimi și nici un strop de carbohidrați, prin urmare merge de minune cu pâine sau garnitură de cartofi/orez/mămăligă. Nici fibre nu are, așa că am pus lângă niște legume la grătar. Iar cartofii, toată lumea știe, se completează perfect cu brânza sărată.

Disociat mâncăm doar atunci când vrem să slăbim, dar asta nu este nici sănătos, nici echilibrat. Care este soluția ca să ne menținem silueta, în ciuda tuturor acestor asocieri?!? Micșorăm porția! Din tot ce vedeți în foto, am mâncat mai puțin de jumătate

S. Ca să nu existe dubii, carnea la grătar este ceafă de porc🙃…alegere apreciată de cele 4 pisici cu care am împărțit masa.

Asocierea adecvată a alimentelor:

  • Ajută organismul să ardă mai eficient grăsimile.
  • Poate asigura absorbția maximă a substanțelor nutritive, a enzimelor și a proteinelor.
  • Poate preveni eructațiile, balonarea, formarea gazelor intestinale și indigestia.
  • Se poate remedia și preveni cele mai multe probleme corelate cu obezitatea.

Slăbirea
Asocierea alimentelor este o modalitate excelentă de controlare a greutății. Ideea este că, dacă mâncați un singur tip de alimente sau mai multe alimente asociindu-le corect, capacitatea dumneavoastră de digestie și abilitatea de a descompune eficient hrana ajung la parametrii maximi.

Aceasta înseamnă că organismul nu reține fragmente de alimente nedigerate, care să se transforme apoi în bulgări de grăsime, plini de toxine, și în celulită.

Combinarea adecvată a alimentelor îi permite organismului să ardă complet grăsimile. În practica mea, am descoperit că asocierea corectă a alimentelor este una dintre cele mai eficiente căi de slăbire și de menținere a greutății, potrivit fitness-nutritie.ro

Recent Posts

Oameni cu abilități excepționale care sfidează limitele umane. Ei fac imposibilul să pară posibil

În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…

24 de minute ago

Beneficiile postului pentru sănătatea fizică și psihică. Ce îmbunătățiri apar în minte și în trup

Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…

54 de minute ago

Screening-uri și teste medicale de care aveți nevoie în funcție de vârstă

Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…

o oră ago

Cele mai bune remedii pentru răceală și gripă care îți stimulează imunitatea. Le poți face singur acasă

Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…

2 ore ago

Horoscop 22 noiembrie. Avertismente pentru Lei și Gemeni: fără călătorii lungi și fără muncă în exces

Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…

2 ore ago

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de „ghicit în cărți”

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…

12 ore ago

Citeste si: