Categories: Știrile zilei

Doi chefi celebri au adăugat medicamente antidiareice la mâncărurile servite în cadrul resturantului lor. Motivul șocant pentru care au recurs la acest gest!

Pentru a preveni diareea participanților la un banchet, doi bucătari de la un hotel din Jiangsu, China, au adăugat medicamente antidiareice în mâncăruri! După ce au primit un raport, autoritățile au constatat că hotelul vânduse un total de 1 612 porții de mâncăruri fierte.

Biroul de gestionare a pieței din districtul Chongzhou, orașul Nantong, provincia Jiangsu, a emis o declarație în care afirmă că a primit un raport public în luna septembrie a anului trecut și, împreună cu departamentul de securitate publică, a descoperit un caz la Guanyinshan Garden Hotel, unde un bucătar a adăugat gentamicină în mâncăruri pentru a preveni diareea clienților.

Autoritățile au declarat că au revocat licența de comercializare a produselor alimentare a hotelului implicat și au impus o amendă și, de asemenea, au restricționat calificările proprietarului hotelului și ale persoanelor responsabile relevante în conformitate cu legea. În plus, autoritățile judiciare au tras la răspundere penală pe cei care au comis infracțiuni.

The Paper a raportat că acest caz a fost descoperit de un angajat al hotelului care a sunat pentru a raporta incidentul. Bucătarii hotelului, Changsha și Fu au adăugat câte o injecție cu sulfat de gentamicină la specialitatea locală a felului principal, cum ar fi mațele de pește fierte cu sos de pui și tendoanele fierte cu sos de pui, adăugând  „o injecție/per masă” pentru a preveni accidentele de toxiinfecție alimentară în masă.

Sursă foto: Agro TV

Sulfatul de gentamicină poate provoca efecte secundare precum alergii și surditate

Dar sulfatul de gentamicină este un antibiotic și un medicament care se eliberează pe bază de prescripție medicală, cu efecte secundare precum alergii și surditate, iar Legea privind siguranța alimentară din China interzice adăugarea de medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală în alimente.

Documentul a comentat că adăugarea de gentamicină în mâncăruri arată că bucătarul-șef este pe deplin conștient că ingredientele nu sunt proaspete și că astfel de mâncăruri sunt predispuse la toxiinfecții alimentare, potrivit 8World.

Recent Posts

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de „ghicit în cărți”

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…

5 ore ago

Profețiile catastrofale ale lui Nostradamus care se vor împlini până la sfârșitul anului 2024

Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…

5 ore ago

Horoscop 22 noiembrie 2024. Dezastru pentru o zodie azi: Posibil eșec

Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…

6 ore ago

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…

6 ore ago

Ce se întâmplă dacă faceți baie fierbinte în fiecare zi? Efecte nebănuite

Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…

6 ore ago

Zodii lovite de noroc până la final de an. Au șanse uriașe să câștige la LOTO

Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…

7 ore ago

Citeste si: