Din cuprinsul articolului
Dovleacul este unul dintre cele mai populare alimente în sezonul rece. Pe lânga aroma sa inconfundabilă, dovleacul este și un aliment bogat în substanțe nutritive esențiale pentru organism, precum beta-carotenul. Iată de ce trebuie să profiți de acest aliment de sezon!
Beta-carotenul este un antioxidant puternic care, odată ingerat, este transformat de organism în prețioasa vitamina A. Vitamina A îndeplinește o serie importantă de funcții în organism, precum:
Lygia Alexandrescu, nutriționist, a vorbit la Antena 3 despre dovleac și beneficiile acestuia asupra organismului. Iată ce beneficii poate aduce acesta:
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…