În bucătăria franţuzească există un desert hibrid „clafoutis” – este mai mult decât o clătită şi mai pufoasă ca un pandişpan. Bonus – îl poţi prepara cu orice fruct de la cireşe, vişine, căpşuni până la pere sau prune.
Dacă vrei să prepari versiunea fără gluten îţi sugerăm să înlocuieşti făina albă cu făină integrală de secară.
Ingrediente
Compoziţia se face exact ca la clătite pânâ când aceasta are o compoziţie ca a smântânii.
Pregăteşte cuptorul la 300 de grade, unge cu unt o tigaie sau o formă de prăjitură mai înaltă, toarnă compoziţia şi cireşele. Lasă compoziţia aproape 50 de minute pânâ când are o culoare uşor maronie. Testează cu o scobitoare. Dacă e curată atunci când o scoţi înseamnă că prăjitur este gata
A.
Cele mai norocoase două zodii în perioada 15 - 20 noiembrie. Perioada 15-20 noiembrie aduce…
Progres revoluționar în tratamentul cancerului pulmonar: Combinația de medicamente care oprește avansarea bolii cu peste…
Cum arată negii cancerigeni. Negii genitali sunt mai mult decât simple excrescențe ale pielii sau…
Detectarea precoce a cancerului este esențială pentru a îmbunătăți șansele de tratament eficient și supraviețuire.…
Saturn, planeta disciplinei și a karmei, a fost retrogradă din iunie 2024, aducând cu sine…
10 lucruri pe care un om inteligent nu le face: Descoperă secretele succesului personal. Inteligența…