BUDINCA DE COUSCOUS CU BANANA SI ZMEURA
INGREDIENTE:
– 9 linguri lapte de migdale;
– 5 linguri couscous;
– 1 lingurita extract de vanilie
– 1 banana (bine coapta);
– 2 oua;
– zmeura.
MOD DE PREPARARE:
In 9 linguri de lapte de migdale se pun 5 linguri de couscous si o lingurita de extract de vanilie si se lasa la inmuiat. Se piseaza o banana bine coapta, si se amesteca cu 2 oua. Peste pasta obtinuta se toarna laptele cu couscous si se amesteca bine. Compozitia se toarna apoi intr-o tava de silicon, se presara zmeura, si se introduce in cuptorul preincalzit, la 170 grade, 30 de minute.
Sursa: Medicina Stilului de Viata
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…