Temperaturile au început să crească, asta înseamnă că pământul este roditor și îți pune la dispoziție tot felul de fructe. Iată cum poți realiza un desert de primăvară cu căpșuni.
Este foarte ușor! Iată de ce ai nevoie
1. Mai multe borcane de dulceață (iarna a trecut, borcanele stau goale, însă le poți folosi pentru design)
2. 1-2 kilograme de căpșuni spălate și tăiate bucățele
3. sucul de la două lămâie
4. 450 de grame de zahăr
5. o lămâie rasă
6. mentă proaspătă mărunțită
7. frișcă
8. pișcoturi
Mod de preparare
Prima zi – Amestecă căpșunile, sucul de lămâie, o ceașcă de zahăr într-un castron. Pune compoziția la rece la congelator
A doua zi – Într-un castron amestecă frișca, o cană de zahăr și o lămâie rasă pentru 7 minute. Trebuie să incorporezi toate ingredientele până se omogenizează.
Pune pișcoturile pe fundul borcanului, deasupra pune crema și ornează cu căpșuni.
A.